Puheterapia

Terveyskeskuksen puheterapeutin asiakkaita ovat kotihoidossa olevat lapset, koululaiset, aikuiset ja vuodeosaston potilaat. Päivähoidossa ja esikoulussa olevat lapset ovat varhaiskasvatuksen puheterapeutin asiakkaita.

Puheterapeutin työhön kuuluu asiakkaan arviointi, ohjaus ja neuvonta, terapian toteuttaminen, moniammatillinen yhteistyö ja kuntoutustyöryhmään osallistuminen. Arvioon tullaan lääkärin, terveydenhoitajan, erityisopettajan, psykologin tai muiden terapeuttien lähetteellä ja terapiaan lääkinnällisen kuntoutuksen maksusitoumuksella. Asiakkaan tulee itse varata aika terapeutille puhelimitse.

 

Mehiläinen Länsi-Pohja tuottaa terveyspalveluita Torniossa 18.6. lähtien – palvelut asiakkaille jatkuvat normaalisti

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy ottaa vastuulleen osan Tornion terveyspalveluiden tuotannosta 18.6.2018 alkaen. Palvelutuottajan vaihtuminen ei aiheuta muutoksia asiakkaiden palveluun tai henkilökunnan työsuhteisiin. Kaikki varatut ajat hoidetaan normaalisti ja palveluntuotannon aloitus ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Ajanvaraus ja neuvonta palvelevat normaalisti.

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n vastuulle siirtyy kiire- ja ajanvarausvastaanotot sekä lääkäripalvelut neuvola- ja ikääntyneiden palveluihin, kuntoutuspalvelut, suun terveydenhuolto, perusterveydenhuollon laboratoriopalvelut sekä työterveyshuolto kuntien työntekijöille sekä näiden kuntien työterveyshuollon järjestämisvastuun mukainen työterveyshuolto.

Lisätietoja Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n toiminnasta osoitteesta www.mehilainenlansipohja.fi

Sivun alkuun