Simhallen

I Torneå simhall finns hu­vud­bas­säng, barnbassäng och te­ra­pi­bas­säng, un­der­vis­nings­bas­säng avsedd för si­m­un­der­vis­ning, kallbassäng, bubbelpool, plaskpool för småbarn och rutschbana.

Framsida » Kultur och fritid » Motion » Simhallen

Välkommen till Torneå simhall

I Torneå simhall finns huvudbassäng, barnbassäng och terapibassäng, undervisningsbassäng avsedd för simundervisning, kallbassäng, bubbelpool, plaskpool för småbarn och rutschbana. I huvudbassängen finns sex banor på 25 meter. Bredvid huvudbassängen finns hoppbassängen med en enmeters- och en tremeterssvikt och ett femmeters hopptorn. Temperaturen i barnbassängen och terapibassängen är +30C.

För personer med funktionsnedsättning finns hiss till både huvudbassängen och terapibassängen. I tvättutrymmena har man också tagit hänsyn till personer med funktionsnedsättning. I anslutning till både damernas och herrarnas omklädningsrum finns två bastur, i den ena bastun finns plats för rullstolsburna. I duschutrymmena finns också en rymlig invalidtoalett. Torneå simhall har totalrenoverats under åren 2017-2018.

Simhallens öppettider

  • måndag kl. 10–21
  • tisdag -fredag  kl. 7–21
  • lördag söndag kl. 10–17

Kassan och portarna stängs en timme före stängningstid. Simtiden tar slut ½ timme före stängningstid.

Du kommer väl ihåg att ta på dig baddräkten först efter att du tvättat dig.