Peräpohjolan markkinat 1.-2.9.2023

Peräpohjolan markkinat tarjoavat ihastuttavan aikahypyn 1900-luvun alkupuolen Tornioon. Perinteinen myyntitapahtuma tunnetaan korkeatasoisesta käsityötuotteiden, leivonnaisten ja design-tuotteiden tarjonnastaan.

Markkinoiden vanhan ajan tunnelma sekä koko perhettä puhutteleva ohjelmatarjonta takaavat suuren kävijämäärän vuodesta toiseen. Markkinoita elävöittävät historialliset roolihenkilöt, teatteri- ja musiikkiesitykset. Tule mukaan markkinoille, joilla voit sekä ostaa laadukkaita käsitöitä ja leivonnaisia että aistia historiallista ilmapiiriä sekä nauttia ajan henkeen kuuluvasta ohjelmasta.

Peräpohjolan markkinat vaihtavat aikaa ja paikkaa

Peräpohjolan markkinoita on viime vuodet järjestetty Raatihuoneen (Hallituskatu) takana sijaitsevalla nurmialueella yhtä aikaa Kalottjazz & Blues -festivaalien kanssa juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Peräpohjolan markkinoiden alkuperäistä paikkaa Åströmin kartanon ja puiston alueella on muisteltu hyvällä niin myyjien kuin kävijöidenkin puolelta.

Vuoden 2023 Peräpohjolan markkinatkin onkin päätetty palauttaa vanhalle paikalleen Åströminpuistoon, Tornion Rantakadulle. Peräpohjolan markkinoiden järjestämispaikan muutos  mahdollistaa entistä laajemman ohjelmatarjonnan sekä enemmän tilaa myyntipaikoille ja työnäytöksille. Paikka tarjoaa myös esteettömän ympäristön niin kävijöille kuin myyjillekin.

Myös markkinoiden ajankohta siirtyy syksyyn 1.-2.9.2023. Tämä avaa mahdollisuuden satokauden tuotteiden myynnille. Sukkien ja käsitöiden myynnille syksy on myös otollisempi ajankohta.

Kävijöillä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Myyjäilmoittautuminen vuoden 2023 markkinoille on käynnissä. Siirry ilmoittautumiseen tästä

Tunnelmia Peräpohjolan markkinoilta

 

 

Sivun alkuun