Peräpohjolan markkinat

Peräpohjolan markkinat 2018: pe 29.6. klo 16–20 ja la 30.6. klo 10–15
Paikka: Tornio, Raatihuoneen ympäristö

Peräpohjolan markkinat tarjoavat ihastuttavan aikahypyn 1900-luvun alkupuolen Tornioon. Perinteinen myyntitapahtuma tunnetaan korkeatasoisesta käsityötuotteiden, leivonnaisten ja design-tuotteiden tarjonnastaan.

Markkinoiden vanhan ajan tunnelma sekä koko perhettä puhutteleva ohjelmatarjonta takaavat suuren kävijämäärän vuodesta toiseen. Markkinoita elävöittävät historialliset roolihenkilöt, teatteri- ja musiikkiesitykset. Tapahtuman koko ohjelma julkaistaan kevään aikana. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Haluatko myyjäksi markkinoille?

Jotta markkinoiden ainutlaatuinen tunnelma saadaan aikaiseksi, haluamme myös myyjien asujen ja tuotteiden ilmentävän mahdollisimman yksityiskohtaisesti elettävää aikakautta. Lue markkinamyyjien ehdot sekä puvustukseen ja myyntiin liittyvät ohjeet sivupalkin linkistä.

Sitovat markkinamyyjäilmoittautumiset 8.6. mennessä sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Voit lähettää ilmoittautumislomakkeen myös postitse osoitteeseen: Peräpohjolan Markkinat, Seminaarinkatu 14, 95400 Tornio. Mahdolliset peruutukset on tehtävä 15.6. mennessä. Markkinapaikkoja on tarjolla rajallisesti.

Tulostettava ilmoittautumislomake myyjille

 

 

Tunnelmia Peräpohjolan markkinoilta 2017

 

 

Sivun alkuun