Kirjaston aukioloajat 23. toukokuuta saakka (nämä aukioloajat ovat voimassa poikkeuksellisesti korona-aikaan)

Kirjasto on avoinna 23. toukokuuta saakka 10-19 maanantaista torstaihin,
perjantaisin poikkeuksellisesti 10-15.

Lehtisali on suljettu. Lauantait ovat suljettu.

Kirjastossa ei ole mahdollista käyttää tietokoneita ja pika-asiointi on edelleen voimassa.

Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan kirjaston verkkosivulla ja kirjaston Facebookissa.

Kirjastoon on turvallista tulla, kun kaikessa toiminnassa noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä turvavälejä. Voimassa on myös suositus maskin käyttämisestä.

Tornion kaupunginkirjasto

Tornion kaupunginkirjasto palvelee asiakkaitaan Länsirannalla, lähellä Ruotsin rajaa sijaitsevassa pääkirjastossa sekä ympäri Torniota liikennöivässä kirjastoautossa.  Tornion kaupunginkirjasto toimii Rajakartano-nimisessä rakennuksessa, jossa sijaitsee myös Aineen taidemuseo. Rakennuksen on suunnitellut torniolainen arkkitehti Matti Porkka ja se valmistui vuonna 1985.

Kirjaston palvelut ovat kaikkien vapaasti käytettävissä. Tornion kaupunginkirjasto kuuluu Lapin kirjasto -ryhmään, jolla on käytettävissään Lapin läänin yhteinen kirjastojärjestelmä ja asiakasverkkoliittymä. Samalla kirjastokortilla on mahdollista lainata ja varata aineistoa kaikista Lapin läänin kunnan- ja kaupunginkirjastoista.

Kirjastoauto

Kirjastoauto palvelee Tornion päiväkoteja ja kouluja sekä kylien asukkaita. Kirjastoauto ajaa reitit kolmen viikon välein. Pysäkkitoiveita voi esittää kirjastoon.

Kirjastoauton aikataulun löydät täältä. Aikataulu on voimassa 31.8.2020–18.6.2021.

Sivun alkuun