Liikunta

Torniossa on mo­ni­puo­li­set mah­dol­li­suu­det ulkoiluun, liikuntaan ja urheiluun lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille – siis kaikille ikään katsomatta!

Mo­ni­puo­li­set lii­kun­ta­mah­dol­li­suu­det Torniossa

Tornion kaupunki tarjoaa yhdessä naapurikaupunki Haaparannan kanssa loistavat ja erittäin monipuoliset mahdollisuudet sekä omaehtoiseen että ohjattuun ulkoiluun, liikuntaan ja urheiluun lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille – siis kaikille ikään katsomatta.

Ul­ko­lii­kun­ta­pai­kat

Torniossa on ulkoliikuntapaikkoja harrastukseen kuin harrastukseen. Joen- ja merenrannat sekä saaristo upeine maisemineen houkuttelevat ulkoilemaan, veneilemään ja vaikkapa kalareissulle. Erilaiset reitistöt palvelevat niin hiihtäjiä, kelkkailijoita kuin luontoretkeilijöitä.

Monet kauniit puistot ja erilaiset historialliset nähtävyydet tarjoavat elämyksiä ja mielenvirkistystä ja kaupungin lukuisat leikkipuistot kutsuvat koko perhettä irrottelemaan.

Si­sä­lii­kun­ta­pai­kat

Tarjolla on myös monia sisäliikuntapaikkoja, joissa voit osallistua ohjattuun liikuntaan, pulahtaa uimaan tai pitää huolta kunnosta kuntosalilla. Voit tarkastella liikuntapaikkojen varauksia Timmistä. Liikuntatoimi hallinnoi liikuntapaikkojen tilavarauksia sekä ohjaa liikuntaa eri ikäisille kuntalaisille.

Torniossa toimii myös useita urheiluseuroja, yhdistyksiä ja yrityksiä, jotka järjestävät monipuolisia liikuntapalveluita.

Ulkoliikuntapaikkojen kunnossapidosta vastaa kunnallistekniikka.