Kaakamon koulu

Kaakamon koulu on rakennettu vuonna 1971 ja se onkin viimeinen kansakouluaikana Suomessa rakennettu koulu.

Koulu sijaitsee Alakaakamon ja Ylikaakamon kylien rajalla, luonnon keskellä metsäisellä kumpareella. Koulu tarjoaa viihtyisän opiskelupaikan Kaakamon ja Ruottalan koululaisille sekä esikoululaisille. Positiivisessa ja hyvässä yhteistyössä kotien kanssa pyrimme kasvattamaan oppilaista hyvätapaisia lapsia ja nuoria, joilla on hyvä itsetunto.

Kaakamon koulu on 1–6 -luokkainen alakoulu, jossa on noin sata oppilasta. Koululla työskentelee kuusi luokanopettajaa, erityisopettaja, englannin opettaja, koulukuraattori sekä neljä koulunkäynninohjaajaa. Koulullamme toimii vireä ja aktiivinen vanhempainyhdistys. Sen ansioista on koulumme pihaan saatu peliareena, jonka ansiosta välitunneilla liikutaan reippaasti. Vanhempainyhdistyksen ja kyläyhdistyksen aktiivisen, joka kesäisen Kamoon Kaakamo -tapahtuman talkootyön ansiosta koulullamme on monipuoliset bändivehkeet ja koulupäivän aikana toimiva bändikerho.

Oppilaskunnan ansiosta oppilaat osallistuvat aktiivisesti koulunsa asioita koskevaan päätöksentekoon. Kummioppilastoiminnassa ylempien vuosiluokkien oppilaat toimivat pienemmille oppilaille kummioppilaina. Koulumme tarjoaa oppilaille myös kerhotoimintaa liikunnan merkeissä.

Metka – Tornion harrastamisen malli

Lukuvuoden 2023 – 2024 Metka-tunnit julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa elokuussa.

Lisää tietoa saat hankekoordinaattorilta Jenna Keränen puh. 040 777 2151 etunimi.sukunimi@tornio.fi

 

Sivun alkuun