Kirjastoauto

Kirjastoauto liikennöi viitenä päivänä viikossa ja palvelee kuntalaisia niin haja-asutusalueilla kuin taajamissa. Käymme aamupäivisin kouluilla ja päiväkodeilla. Iltareitit ajetaan kylillä. Kaikkiaan kirjastoauto vierailee noin 80 pysäkillä ympäri Torniota sekä Haaparannan puolella.

Kaiken kirjastoautosta lainatun aineiston – myös lehtien, elokuvien, musiikkiäänitteiden ja äänikirjojen – laina-aika on neljä viikkoa. Autosta lainatun aineiston voi palauttaa autoon, pääkirjastoon tai muihin Lapin kirjasto -kimpan kirjastoihin.

Pysäkkitoiveita, kysymyksiä ja palautetta voi antaa kirjastoautossa, soittamalla kirjastoautoon tai pääkirjastoon tai sähköpostitse. Pyrimme huomioimaan ehdotukset mahdollisuuksien mukaan, kun seuraavan kerran auton aikataulua tarkistetaan.

Esteettömyys

Kirjastoautosta löytyy invanostin. Kirjastoauto ei ole täysin esteetön sisätiloiltaan. Henkilökunta avustaa tarvittaessa asioinnissa.

Reitit ja aikataulut

Painettuja aikatauluja saa kirjastoautosta ja pääkirjastosta. Ajantasaiset reittiaikataulut löytyvät myös kirjaston verkkosivuilta.

Mikäli jokin reitti tai osa pysäkeistä jää ajamatta, tiedotamme asiasta kirjaston verkkosivuilla ja Facebook-sivulla. Ilmoittamalla puhelinnumerosi henkilökunnalle voit saada peruuntuneesta reitistä ilmoituksen myös tekstiviestillä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin, jotka johtuvat kirjastoauton korjauksista, sairaustapauksista tai säästä.

Sivun alkuun