Varaa oma vierailusi!

Opastukset ja käynnit museossa ovat maksuttomia Tornion ja Haaparannan  kouluille. Otamme koululaisryhmiä vastaan myös museon normaalien aukioloaikojen ulkopuolella, klo 8 alkaen.

1–3-luokkalaisille opastuksen suositeltava kesto on noin 45 minuuttia, josta opastusta on reilu 30 minuuttia ja loput ajasta omaa tutustumista museoon.  Vanhempien oppilaiden opastuksen kesto voi vaihdella tunnista puoleentoista.

Opastuksen voi varata perusnäyttelyyn tai vaihtuvaan näyttelyyn. Nuoremmille oppilaille suosittelemme kierrosta vain osassa museota. Vanhemmille voidaan poimia sopiva kokonaisuus näyttelyn koko sisällöstä.

Ilmoitathan ryhmäsi käynnistä etukäteen, vaikket ottaisikaan opastusta.

Opastusmaksu muille kuin Tornion tai Haaparannan koululaisryhmille
  • ma-pe klo 17 saakka 30€/300 kr
  • iltaisin ja viikonloppuisin 50 €/500 kr

Yli kymmenen hengen ryhmät saavat alennusta pääsymaksusta, norm. 5 e/hlö, ryhmät 3 e/hlö. Alle 18-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi, samoin opettajat.

 

Työpaja näyttelyvierailun yhteyteen

Kaikkien varhaiskasvatuksen ja koululaisten näyttelyvierailujen yhteyteen on mahdollista varata työpaja maksutta. Työpajan sisältö saattaa vaihdella vaihtuvan näyttelyn mukaisesti. Työpajan aiheesta voi myös esittää toiveen museolehtorille varauksen yhteydestä.

 

Transit -rajapostia

Näyttelyyn kuuluu kiinteänä osana roolipeli, jota voidaan pelata joko oppaan johdolla tai itsenäisesti pienryhmissä.
Roolipelissä käsitellään näyttelyssä esiintulevia asioita ja eläydytään ensimmäisen maailmansodan aikaiseen elämään Torniossa ja Haaparannalla.

Transit - rajapostia -rooliseikkailun ohjevihko


Varaukset ja tiedustelut:
Lippukassa
050 597 1559
tornionlaaksonmuseo@tornio.fi

Museolehtori Anna-Kaisa Ek
040 631 8339
anna-kaisa.ek@tornio.fi

Opetusmateriaalimme verkossa

Sivun alkuun