Varaa oma vierailusi!

Opastukset ja käynnit museossa ovat maksuttomia Tornion ja Haaparannan  kouluille. Otamme koululaisryhmiä vastaan myös museon normaalien aukioloaikojen ulkopuolella, klo 8 alkaen.

1–3-luokkalaisille opastuksen suositeltava kesto on noin 45 minuuttia, josta opastusta on reilu 30 minuuttia ja loput ajasta omaa tutustumista museoon.  Vanhempien oppilaiden opastuksen kesto voi vaihdella tunnista puoleentoista.

Opastuksen voi varata perusnäyttelyyn tai vaihtuvaan näyttelyyn. Nuoremmille oppilaille suosittelemme kierrosta vain osassa museota. Vanhemmille voidaan poimia sopiva kokonaisuus näyttelyn koko sisällöstä.

Ilmoitathan ryhmäsi käynnistä etukäteen, vaikket ottaisikaan opastusta.

Opastusmaksu muille kuin Tornion tai Haaparannan koululaisryhmille
  • ma-pe klo 17 saakka 30€/300 kr
  • iltaisin ja viikonloppuisin 50 €/500 kr

Yli kymmenen hengen ryhmät saavat alennusta pääsymaksusta, norm. 5 e/hlö, ryhmät 3 e/hlö. Alle 18-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi, samoin opettajat.

 

Työpaja näyttelyvierailun yhteyteen

Lasten joulu museossa 7.12.2019 – 5.1.2020

Joulun aikaan museon perusnäyttelyssä on joulutunnelmaa. Pirttiin on katettu joulupöytä ja opastetuilla kierroksilla kerrotaan vanhan ajan joulusta. Vanhan ajan joulun opastuksen yhteyteen voi varata toiminnallisen työpajan, jossa valmistellaan joulua. Voit ihmetellä ja kokeilla entisajan kodin välineitä, tavaroita ja töitä sekä tehdä jouluisia askarteluja. Vierailun yhteiskesto on työpajan kanssa noin 45-60 minuuttia.


Varaukset ja tiedustelut:
Lippukassa
050 597 1559
tornionlaaksonmuseo@tornio.fi

Museolehtori Anna-Kaisa Ek
040 631 8339
anna-kaisa.ek@tornio.fi

 

Sivun alkuun