Reppu-liikkuva nuorisotyö

Tar­koi­tuk­se­na rep­pu­lai­sil­la on toimia tur­val­li­si­na aikuisina nuorten vapaa-ajalla, antaa laastaria haavoihin ja tarpeen mukaan ohjata eteenpäin.

Etusivu » KULTTUURI JA VAPAA-AIKA » Nuorisotyö » Reppu-liikkuva nuorisotyö

Reppu-liikkuva nuorisotyö

Reppu-ka­tu­päi­vys­tys

Näin käynnistyy Reppu-katupäivystys:

On perjantain alkuilta ja päivystäjät (esim. nuoriso-ohjaaja ja nuorten päihdetyöntekijä) saapuvat Nuorkalle hakemaan reppuliivit, ensiaputarvikkeet ja lähtevät Reppu-autolla kierrokselle.

Yleensä ensin mennään kauppakeskukseen kohtaamaan nuorisoa yhdessä kauppakeskuksen järjestyksenvalvojien, siivoojien ja muun henkilöstön kanssa. Ilta koostuu erilaisista kohtaamisista ja jutusteluista eri paikoissa: puistoissa, laavuilla, kouluilla ja siellä missä tarve vaatii. 

Tarkoituksena reppulaisilla on toimia turvallisina aikuisina nuorten vapaa-ajalla, antaa laastaria haavoihin ja tarpeen mukaan ohjata eteenpäin.

Repussa päivystäjiä on muun muassa nuorisotoimelta, seurakunnalta ja yhdistyksistä. Tarvittaessa tehdään yhteistyötä poliisin ja sosiaalitoimen kanssa.

Reppunumero on käytössä päivystysiltoina, p. 040 183 1303.
Virka-aikana nuoriso-ohjaaja Armi Nitovuori, p. 040 776 5852.

Reppu päivystää myös isommissa tapahtumissa ja vilkkaina juhlapyhinä.

Kesä-Reppu

Tornion liikkuvan nuorisotyön Reppu-auto (entinen KesäPösö) ajelee kylillä ja kaduilla ja järjestää erilaista toimintaa nuorille heidän toivomissaan paikoissa .

Instagram: reppu_auto