Tornion kaupungin viestintä

Kaupunginkanslian viestintä huolehtii keskushallinnon viestinnästä, tiedottaa kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja keskushallinnon toiminnasta ja koordinoi kaupungin viestintää. Yksikkö myös toimittaa kaupungin tornio.fi -verkkosivuja.

Kaupungin virastot ja laitokset vastaavat omia palvelujaan ja päätöksentekoaan koskevasta viestinnästä. Jokaisella palvelualueella on oma tiedottaja.

 

Tornion kaupungin vaakuna

Tornion kaupungin vaakunan on suunnitellut Olof Eriksson vuonna 1956. Siinä esiintyy hopeakentässä punainen kirkontorni, jonka katto keski- ja kulmahuippuineen sekä ovi-, ikkuna- ja ampuma-aukot ovat siniset. Vaakunan käyttöoikeuden myöntää kaupunginjohtaja.

Tornion vaakuna JPG-kuvana

Tornion vaakuna (RGB)
Tornion vaakuna (CMYK)
Tornion vaakuna (mustavalkoinen)

Tornion vaakuna PDF-tiedostona

Tornion vaakuna (RGB)
Tornion vaakuna (CMYK)
Tornion vaakuna (mustavalkoinen)

 

 

TornioHaparanda – graafinen ohjeisto

Tornio ja Haaparanta profiloituvat yhdessä kaksoiskaupunkina, jolla on yhteinen tunnus ja graafinen profiili. Yhteinen tunnus heijastaa kaupunkien välistä suhdetta – yhteenkuuluvuutta, rajat ylittävää yhteistyötä sekä kaupunkeja yhdistävää jokea. Myös typografia viittaa Tornion ja Haaparannan läheiseen suhteeseen. Kaupunkien nimet kirjoitetaan yhteen sinisen eri sävyillä.

TornioHaparanda -logo (RGB)
TornioHaparanda -logo (CMYK)

Sivun alkuun