Tilojen varaaminen

Näyttelytilat

Kulttuuritoimistosta voidaan varata näyttelytiloja erilaisten näyttelyjen pitämistä varten. Varattavia näyttelytiloja on kaksi, ja ne sijaitsevat kaupungintalon ala-aulassa sekä terveyskeskuksessa.

Kaupungintalon ala-aulan näyttelytilan voi vuokrata joko kahdeksi tai neljäksi viikoksi kerrallaan. Tilan vuokra on yksityishenkilöille 20€/2viikkoa, yhdistyksille ja seuroille 40€/2viikkoa. Näyttelytila on noin kooltaan noin 40 m2. Tilassa on sermejä yhteensä 10 kappaletta, sermien korkeus on 2,2m, leveys 2,0m ja paksuus 0,5m. Näyttelytilan tarkemmat tiedot, säännöt ja ohjeet saa kulttuuritoimistosta tilan varattuaan.

Taiteilijaresidenssi Viippola

Tornion keskusta-alueella sijaitseva Viippolan talo toimii taiteilijaresidenssinä, joka on tarkoitettu pääsääntöisesti kaupungissa vieraileville taiteilijoille, artisteille, sekä paikallisten oppilaitosten vieraileville opettajille ja professoreille. Viippola on hurmaava vanha puutalo Tornion vanhan kaupungin alueella. Residenssissä on ateljeehuone, jossa on runsaasti tilaa monenlaisen taiteen tekemiseen, ja ikkuinoista avautuva näkymä joelle luo rauhallisen, inspiroivan ilmapiirin. Viippolassa voi yöpyä samaan aikaan 4-5 henkilöä. Residenssissä on pyykkikone, tiskikone, suihku, silitysrauta ja -lauta, lakanat ja pyyhkeet, hiustenkuivaaja, TV yms.

Lisätietoja Viippolasta saa kulttuuritoimistosta.

Sivun alkuun