Ulkoliikuntapaikat

Tenniskentät suljettu viikosta 39 alkaen

viikosta 38 alkaen Pohjan Stadionilla ei iltakäytönvalvontaa, eli pukuhuoneet ja varastot ovat suljettu!

Torniossa on monipuolinen liikuntapaikkatarjonta ulkoliikuntaa harrastaville kaupunkilaisille. Esimerkiksi Pohjan stadion, Puuluodon urheilukeskus, lukuisat jalkapallo– ja luistelukentät sekä kuntopolut ja hiihtoladut tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden mieluisaan ulkoliikuntaan. Lisäksi Torniossa on kaksi tenniskenttää ja frisbeegolfrataa sekä yksi pesäpallokenttä Pirkkiössä. Hiekkakenttä sijaitsee osoitteessa Vanha Pirkkiöntie 25.

Jalkapallokenttien, pesäpallokentän, Pohjan Stadionin sekä muiden ulkoliikuntapaikkojen varauksista vastaa liikuntatoimi. Ulkoliikuntapaikkojen varauksia voi tarkastella Timmi-tilavarausjärjestelmästä. Ulkoliikuntapaikkojen kunnossapidosta vastaa Tornion kaupungin teknisten palveluiden kunnossapitoyksikkö.

Luontoliikunnan ystäville on tarjolla runsaasti retkeilyreittejä, laavuja ja lukuisia lintutorneja sekä Perämeren ja Haaparannan kansallispuistot. Alkunkarin laavulle ja lintutornille pääsee jopa pyörätuolilla. Perheen pienimmille kaupungin alueella on runsaasti monipuolisesti varustettuja leikkipuistoja. Myös Tornion Arboretum, jokivarren puistot ja Tornion uimarannat tarjoavat virkistystä ja luontoelämyksiä kaiken ikäisille.

Sivun alkuun