Paikallisliikenne Torniossa

Kaupunkilinja täydentää Tornion joukkoliikennepalveluja ja tarjoaa helpon ja edullisen tavan liikkua keskustan läheisyydessä. Kaupunkilinjalla pääset matkakeskukselle, Putaan vaihtopysäkille ja Rajalla-kauppakeskukselle, joista on jatkoyhteyksiä muualle Tornioon ja ympäristökuntiin sekä Ruotsin puolelle, muun muassa Haaparannan Ringlinjeniin.

Kaupunkilinjan auto on varustettu TornioHaparanda -logolla. Liikennöitsijänä toimii E Jussila Oy. Liikennöitsijä vastaa julkaistavista aikatauluista ja reittikartasta.

Aikatauluista poiketen vuorot eivät käy matkakeskuksella (Krannikatu) COVID-19-tartuntatautiepidemian aiheuttamien rajaliikenteen rajoitusten ollessa voimassa.

Hinnat 3.8.2020 alkaen ja maksaminen

  • Aikuiset 3 euroa/nousu
  • Alle 18-vuotiaat 1,50 euroa/nousu
  • Alle 4-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi

Käteisen lisäksi maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Matkahuollon myymät matkakortit. Vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain soveltamisalaan lukeutuvat asiakkaat saavat kulkea autossa maksutta todentamalla kuljetustukipäätöksensä. Myös lastenvaunujen kanssa matkustava henkilö kulkee maksutta. Matkanteon sujumiseksi matkustajia pyydetään varaamaan tasaraha ja esittämään tarvittaessa alennettuun hintaan oikeuttava asiakirja. Asiakkailta, jotka käyttävät aikatauluun merkittyjä vaihdollisia yhteyksiä, peritään vain yhden nousun hinta.

Jos lähistöllä ei ole pysäkkiä, voit pysäyttää auton reitin varrella myös muussa turvallisessa paikassa kättä heilauttamalla. Asiakkaat, jotka eivät pääse reitin varrelle, voivat hyödyntää kutsuohjattua palveluliikennettä.

Kaupunkilinjan liikennöinnistä, alennetuista lipputuotteista ja esimerkiksi autoon unohtuneista tavaroista voit tiedustella puhelinnumerosta +358 400 166 326. Samasta numerosta saat tietoa myös tietöiden ja tapahtumien aiheuttamista tilapäisistä reittimuutoksista. Puhelinnumero palvelee liikennöintipäivinä klo 8-15.

Hyppää kyytiin!

 

 

 

Sivun alkuun