Paikallisliikenne Torniossa

Kaupunkilinja täydentää Tornion joukkoliikennepalveluja ja tarjoaa helpon ja edullisen tavan liikkua keskustan läheisyydessä. Kaupunkilinja toimii myös liityntäyhteytenä matkakeskukselle, Putaan vaihtopysäkille ja Rajalla-kauppakeskukselle, joista on jatkoyhteyksiä muualle Tornioon ja ympäristökuntiin sekä Ruotsin puolelle, muun muassa Haaparannan Ringlinjeniin.

Kaupunkilinjan auto on varustettu TornioHaparanda -logolla. Liikennöitsijänä toimii E Jussila Ky.

Aikatauluista poiketen vuorot eivät käy matkakeskuksella (Krannikatu) COVID-19-tartuntatautiepidemian aiheuttamien rajaliikenteen rajoitusten ollessa voimassa.

Hinnat 3.8.2020 alkaen ja maksaminen

  • Aikuiset 3 euroa/nousu
  • Alle 18-vuotiaat 1,50 euroa/nousu
  • Alle 4-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi

Käteisen lisäksi maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Matkahuollon myymät matkakortit. Vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain soveltamisalaan lukeutuvat asiakkaat saavat kulkea autossa maksutta todentamalla kuljetustukipäätöksensä. Myös lastenvaunujen kanssa matkustava henkilö kulkee maksutta. Matkanteon sujumiseksi matkustajia pyydetään varaamaan tasaraha ja esittämään tarvittaessa alennettuun hintaan oikeuttava asiakirja. Asiakkailta, jotka käyttävät aikatauluun merkittyjä vaihdollisia yhteyksiä, peritään vain yhden nousun hinta.

Jos lähistöllä ei ole pysäkkiä, auton voi pysäyttää reitin varrella myös muussa turvallisessa paikassa kättä heilauttamalla. Asiakkaat, joiden pääsy reitin varrelle on estynyt, voivat hyödyntää kutsuohjattua palveluliikennettä.

Kaupunkilinjan liikennöinnistä, alennetuista lipputuotteista ja esimerkiksi autoon unohtuneista tavaroista sekä tietöiden ja tapahtumien aiheuttamista tilapäisistä reittimuutoksista voi tiedustella liikennöintipäivinä klo 8-15 puhelinnumerosta +358 400 166 326.

Hyppää kyytiin!

 

 

 

Sivun alkuun