Paikallisliikenne Torniossa

Kaupunkilinja täydentää Tornion joukkoliikennepalveluja ja tarjoaa helpon ja edullisen tavan liikkua keskustan läheisyydessä. Kaupunkilinja toimii myös liityntäyhteytenä matkakeskukselle, Putaan vaihtopysäkille ja Rajalla-kauppakeskukselle, joista on jatkoyhteyksiä muualle Tornioon ja ympäristökuntiin sekä Ruotsin puolelle, muun muassa Haaparannan Ringlinjeniin.

Kaupunkilinjan auto on varustettu TornioHaparanda -logolla. Liikennöitsijänä toimii NET-Matkat.

Matkan hinta ja maksaminen

  • Aikuiset 2 euroa/nousu
  • Alle 18-vuotiaat 1 euro/nousu
  • Alle 4-vuotiaat ilmaiseksi

Käteisen lisäksi maksuvälineinä käyvät Matkahuollon myymät matkakortit. Vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain soveltamisalaan lukeutuvat asiakkaat saavat kulkea autossa maksutta todentamalla kuljetustukipäätöksensä. Matkanteon sujumiseksi matkustajia pyydetään varaamaan tasaraha ja esittämään tarvittaessa alennettuun hintaan oikeuttava asiakirja. Asiakkailta, jotka käyttävät aikatauluun merkittyjä vaihdollisia yhteyksiä, peritään vain yhden nousun hinta.

Jos lähistöllä ei ole pysäkkiä, auton voi pysäyttää reitin varrella myös muussa turvallisessa paikassa kättä heilauttamalla. Asiakkaat, joiden pääsy reitin varrelle on estynyt, voivat hyödyntää kutsuohjattua palveluliikennettä.

Kaupunkilinjan liikennöinnistä ja esimerkiksi autoon unohtuneista tavaroista voi tiedustella liikennöintiaikana puhelinnumerosta +358 40 580 8805.

Hyppää kyytiin!

 

 

 

Sivun alkuun