Tila- ja tapahtumapalvelut

Aineen taidemuseon tarjoamien näyttelyiden lisäksi taidemuseorakennuksen tilat sopivat myös erilaisten tapahtumien, kokousten ja juhlien järjestämiseen. Juhlava ympäristö ja arkkitehtuuri sekä monipuoliset palvelut tekevät tilaisuudestanne ainutlaatuisen. Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme.

Taidemuseon tilat

Auditorio

Aineen taidemuseo tarjoaa n. 100-paikkaisen auditorion vuokrattavaksi luentoja ja seminaareja varten. Auditorio sijaitsee Aineen taidemuseon alakerrassa (hissillä tultaessa kerroksessa 1). Aineen taidemuseo auditorioineen luo arvokkaat puitteet erilaisten yritysten ja järjestöjen tapahtumia varten.

Auditoriossa käytettävissä on videoprojektori, kannettava tietokone, äänentoisto, nettiyhteys ja dvd-laitteisto. Tiloissa on induktiosilmukka, joka parantaa äänenlaatua. Valaistus on säädettävissä tarpeen mukaan ja käytössä pimennysverhot. Äänentoiston apuna ovat mikrofonit, kaksi käsimikrofonia ja yksi langaton solmiomikrofoni. Auditorio on remontoitu 2018 vastaamaan paremmin nykypäivän esteettömyyden vaatimuksia. Tilaan on mahdollista saada simultaanitulkkaus-välineistö.

Café Aine
Upealla näköalalla varustettu kahvilatila toimii tilauksesta juhla- ja tapahtumapaikkana. Café Aine on vuokrattavissa myös museon aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan. Kahvilasta saa esimerkiksi kokoustarjoilut ja kahvitukset. Tilat soveltuvat erinomaisesti isompiakin juhlatilaisuuksia varten.

 

Ota yhteyttä:
Aineen taidemuseo / Café Aine
Torikatu 2 95400 Tornio
050 594 6868
aine.taidemuseo@tornio.fi

Taidekasvatustila Valo
Aineen taidemuseon taidegrafiikantilat on nyt remontoitu palvelemaan paremmin taidekasvatustyötä, jossa grafiikan menetelmien lisäksi on mahdollisuus monipuolisesti käyttää taiteen eri tekniikoita. Taidekasvatustila Valo on varattavissa ja vuokrattavissa myös taidemuseon taidekasvatustyön ulkopuolisille ryhmille sekä kokous käyttöön ja soveltuu erinomaisesti myös opetustilaksi. Tilaan voi sijoittaa valkokankaan ja tykin. Tilaan mahtuu n. 20 henkilöä.
 


Aineen taidemuseon käsikirjasto

Sisääntuloaulassa henkilökunnan toimistojen yhteydessä on käsikirjasto, jota voi käyttää pienimuotoisten palaverien ja kokousten pitämiseen. Tilaan mahtuu n. 10 henkilöä ja sinne voi sijoittaa tarvittavaa tekniikkaa sekä tilata kahvituksen.


Muut tilat
Myös Aineen taidemuseon salit ovat vuokrattavissa. Erityisesti isoimmassa Aineen salissa on juhlava arkkitehtuuri ja konserttien kannalta upea akustiikka. Tilaan voi sijoittaa tarvittavaa tekniikkaa. Myös koko taidemuseotila on vuokrattavissa esimerkiksi juhlatilaisuuksia varten.


Hinnasto:

Auditoriovuokra (sisäinen palvelualueille) 120,00 € /kerta/päivä
Auditoriovuokra (ulkoinen sis. alv 24 %) 200,00 € /kerta/päivä

Kahvion vuokra (sisäinen palvelualueille) 120,00 € /kerta/päivä
Kahvion vuokra (ulkoinen sis. alv 24 %) 200,00 € /kerta/päivä
Kahvion vuokra peritään, kun kyseessä on yksityistilaisuus, tilaisuus on avoinnaoloaikojen ulkopuolella, tilaisuudessa tarvitaan koko tila käyttöön tai sinne tarvitaan erillistä tekniikkaa ja järjestelyitä.

Taidekasvatustila Valon vuokra 30,00 € /kerta/päivä
Yhteisöiltä ja yhdistyksiltä 300,00 € /lukukausi, käyntikertoja 1/viikko

Työpajamaksut:
Tornion kaupungin ulkopuoliset koulut ja oppilaitokset 50,00 €/ ryhmä
Muut ryhmät 100,00 € /ryhmä
+ tapauskohtainen materiaalimaksu

Käsikirjaston vuokra 30,00 €/ kerta/päivä

Salivuokra (sisäinen palvelualueille) 120,00 € /kerta/päivä
Salivuokra (ulkoinen sis. alv 24 %) 200,00 € /kerta/päivä/sali
Aineen taidemuseon koko tilan vuokra 1000,00 € /kerta/päivä
Mikäli tilaisuuden luonne vaatii koko museon ja näyttelyiden sulkemista ulkopuolisilta asiakkailta, veloitetaan koko taidemuseotilaa koskeva tilavuokra.


Muiden palveluiden hinnasto:

Pääsymaksu 5,00 €
Yhteislippu Tornionlaakson maakuntamuseon kanssa 8,00 €
Opastus 50,00 €, kielilisä 20,00 € (englanti, ruotsi)

Valvontamaksu (aukioloaikojen ulkopuoliset ajat)
ma-to klo 18 jälkeen 35,00 € /alkava tunti
pe-su klo 15 jälkeen 55,00 € /alkava tunti

Kahvituksesta ja ruokailusta Aineen taidemuseo antaa pyydettäessä erikseen tarjouksen.

Aineen taidemuseon tila- ja tapahtumapalvelut

  • Tällä lomakkeella voit tiedustella Aineen taidemuseon tila- ja tapahtumapalveluista. Aineen taidemuseo vuokraa tiloja erilaisiin tapahtumiin, kuten kokouksiin, konsertteihin ja juhliin. Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeella museokauppaan liittyvissä asioissa.
  • Jätä tähän yhteystietosi.
Sivun alkuun