Palvelut

Aineen taidemuseo luo arvokkaan ja juhlallisen ympäristön erilaisille ti­lai­suuk­sil­le.

Tila- ja ta­pah­tu­ma­pal­ve­lut

Aineen taidemuseon tarjoamien näyttelyiden lisäksi taidemuseorakennuksen tilat sopivat myös erilaisten tapahtumien, kokousten ja juhlien järjestämiseen. Juhlava ympäristö ja arkkitehtuuri sekä monipuoliset palvelut tekevät tilaisuudestanne ainutlaatuisen. Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme.

Taidemuseon tilat

Auditorio

Aineen taidemuseo tarjoaa n. 100-paikkaisen auditorion vuokrattavaksi esimerkiksi luentoja ja seminaareja varten. Auditorio sijaitsee Aineen taidemuseon alakerrassa (hissillä tultaessa kerroksessa 1). Aineen taidemuseo auditorioineen luo arvokkaat puitteet erilaisten yritysten ja järjestöjen tapahtumia varten.

Auditoriossa käytettävissä on videoprojektori, kannettava tietokone, äänentoisto, internetyhteys (WiFi ja langallinen yhteys) ja dvd- sekä blu-ray-laitteisto. Valaistus on säädettävissä tarpeen mukaan ja käytössä pimennysverhot. Äänentoiston apuna on kaksi käsimikrofonia. Auditorio on remontoitu 2018 vastaamaan paremmin nykypäivän esteettömyyden vaatimuksia. Tilaan on mahdollista saada simultaanitulkkaus-välineistö.

Café Aine

Upealla näköalalla varustettu kahvilatila toimii tilauksesta juhla- ja tapahtumapaikkana. Café Aine on vuokrattavissa myös museon aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan. Kahvilasta saa esimerkiksi kokoustarjoilut ja kahvitukset. Tilat soveltuvat erinomaisesti isompiakin juhlatilaisuuksia varten.

Ota yhteyttä:
Aineen taidemuseo / Café Aine
Torikatu 2, 95400 Tornio
050 594 6868
aine.taidemuseo@tornio.fi

Tai­de­kas­va­tus­ti­la Valo

Aineen taidemuseon taidegrafiikantilat on nyt remontoitu palvelemaan paremmin taidekasvatustyötä, jossa grafiikan menetelmien lisäksi on mahdollisuus monipuolisesti käyttää taiteen eri tekniikoita. Taidekasvatustila Valo on varattavissa ja vuokrattavissa myös taidemuseon taidekasvatustyön ulkopuolisille ryhmille sekä kokous käyttöön ja soveltuu erinomaisesti myös opetustilaksi. Tilaan voi sijoittaa valkokankaan ja tykin. Tilaan mahtuu n. 20 henkilöä.


Aineen taidemuseon kä­si­kir­jas­to

Sisääntuloaulassa henkilökunnan toimistojen yhteydessä on käsikirjasto, jota voi käyttää pienimuotoisten palaverien ja kokousten pitämiseen. Tilaan mahtuu n. 10 henkilöä ja sinne voi sijoittaa tarvittavaa tekniikkaa sekä tilata kahvituksen.

Muut tilat

Myös Aineen taidemuseon salit ovat vuokrattavissa. Erityisesti isoimmassa Aineen salissa on juhlava arkkitehtuuri ja konserttien kannalta upea akustiikka. Tilaan voi sijoittaa tarvittavaa tekniikkaa. Myös koko taidemuseotila on vuokrattavissa esimerkiksi juhlatilaisuuksia varten.

Yleisimpien pal­ve­lui­dem­me hinnat:

Auditoriovuokra (sis. alv 24 %) 200,00 €/kerta/päivä

Kahvion vuokra (sis. alv 24 %) 200,00 €/kerta/päivä
Kahvion vuokra peritään, kun kyseessä on yksityistilaisuus, tilaisuus on avoinnaoloaikojen ulkopuolella, tilaisuudessa tarvitaan koko tila käyttöön tai sinne tarvitaan erillistä tekniikkaa ja järjestelyitä.

Taidekasvatustila Valon vuokra (sis. alv 24 %) 30,00 €/kerta/päivä, 120,00 €/5 päivää

Käsikirjaston vuokra 40,00 €/kerta/päivä

Salivuokra (sis. alv 24 %) 200,00 €/kerta/päivä

Koko museon vuokraaminen yksityistilaisuutta varten (sis. alv 24 %) 2 000,00 €
Mikäli tilaisuuden luonne vaatii koko museon ja näyttelyiden sulkemista ulkopuolisilta asiakkailta, veloitetaan koko taidemuseotilaa koskeva tilavuokra.

Valvontamaksu (aukioloaikojen ulkopuolella)
ti-to (klo 18 alkaen) 40,00 €/alkava tunti (sis. alv 24 %)
ma (koko päivä), pe-su (klo 15 alkaen) 60,00 €/alkava tunti (sis. alv 24 %)

Työpajamaksut:
Tornion kaupungin ulkopuoliset koulut ja oppilaitokset (sis. alv 24 %) 40,00 €/ryhmä
Muut ryhmät + tapauskohtainen materiaalimaksu 10,00 €/hlö (sis. alv 24 %)
+ tapauskohtainen materiaalimaksu

Kysy lisää palveluhinnastoistamme ottamalla yhteyttä.

Kahvituksesta ja ruokailusta annamme mielellään tarjouksen.

Aineen taidemuseon tila- ja tapahtumapalvelut

  • Tällä lomakkeella voit tiedustella Aineen taidemuseon tila- ja tapahtumapalveluista. Aineen taidemuseo vuokraa tiloja erilaisiin tapahtumiin, kuten kokouksiin, konsertteihin ja juhliin. Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeella museokauppaan liittyvissä asioissa.
  • Jätä tähän yhteystietosi.