Tenniskentät

Torniossa on kolme tenniskenttää, joista kaksi sijaitsee kaupungissa ja yksi Kallioputaalla. Vesitorninmäellä sijaitseva kaupungin kenttä on jaettu kahteen osaan (kaksi kenttää), alustana on tekonurmi. Kallioputaan kentällä alustana on asfaltti. Tennisvuoro maksaa 5€/h 21.6.2021 alkaen. Tenniskenttien vuorot varataan  TIMMI varausjärjestelmän kautta. Järjestelmä vaatii rekisteröitymisen. Timmi ei tue mobiililaitteen käyttöä, joten varaukset ja rekisteröinnit tietokoneella.

Tenniskenttien kunnossapidosta vastaa Tornion kaupungin teknisten palveluiden kunnossapitoyksikkö.

Uudet käyttöehdot kenttien käytölle:

  • Pelaaminen on sallittu vain klo 7–22 välisenä aikana.
  • Roskaaminen on kielletty. Viethän roskat lähimpään roskikseen.
  • Tupakointi ja päihteiden käyttö on kentällä kielletty.

Rekisteröityminen

TIMMIn maksavaksi asiakkaaksi rekisteröityvän tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Pelaajien suhteen ei ole ikärajaa. Rekisteröityessään Timmi -ohjelmistoon käyttäjä antaa henkilökohtaisia tietoja, joita ovat esim. nimi, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite ja henkilö-/Y-/rekisteritunnus.
Tiloja varanneille käyttäjille lähetetään sähköpostitse tietoa varauksista ja vuorojen muutoksista.
Käyttäjien tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Käyttäjien tietoja käsittelevät ja näkevät vain harvat tarpeelliset henkilöt. Varaustietona näkyy vain varaus.
Organisaation edustajan rekisteröitymishakemus menee Tornion kaupungin Timmi-käyttäjän käsiteltäväksi. Rekisteröitymisen hyväksymisestä tai hylkäämisestä lähetetään tieto hakijan ja maksajan sähköpostiosoitteisiin.
Yksityishenkilö vastaa henkilökohtaisesti tekemiensä tilavarausten maksujen kustannuksista, joten hänen tekemänsä rekisteröitymishakemus tulee automaattisesti hyväksytyksi.

Tilat

Sähköisesti varattavissa on vain tenniskentät. Internet-selaajalle (kirjautumattomalle käyttäjälle) on näkyvillä kaikki varattavissa olevat tilat. Muihin liikuntatoimen hallitsemin liikuntatiloihin haku hakulomakkeella tai sähköpostilla.
Tennisvuoro on mahdollista perua 8 tuntia ennen varausta, jonka jälkeen se on sitova.
Varauksista peritään voimassa olevan hinnaston mukainen käyttökorvaus, maksu peritään laskulla kerran kuukaudessa. Liikuntasetelit eivät kelpaa.

Hinnanmuutokset

Tornion kaupunki voi korottaa tai laskea liikuntapaikkojen hintoja. Muutoksista ilmoitetaan liikuntapaikkojen ilmoitustauluilla sekä liikuntapaikan www-sivulla.

Muuta huomioitavaa

Jos käyttäjän yhteystiedot muuttuvat, ilmoitathan siitä osoitteeseen webtimmi@tornio.fi  että tilojen peruutukset ja muutokset saadaan ilmoitettua ja laskut löytävät oikeaan paikkaan. Tiedot voi myös päivittää itse kirjautumalla Timmi -ohjelmistoon omilla käyttäjätunnuksilla.

Tornion kaupunki pidättää oikeudet muutoksiin!

Sivun alkuun