Aistit auki verkossa!

Tornion kansalaisopisto vastaa koronakevään haasteisiin tuottamalla tavanomaisten kevätnäyttelyiden, näytösten ja esitysten sijaan virtuaalisen näyttelyn, jossa on nähtävissä ja kuultavissa muun muassa kuvataidetta, kädentaitojen tuotoksia, musiikkia ja tanssia.

Näyttelyä pääset katsomaan tästä. Katsokaa ja viihtykää.

Tietoja opistosta

Tornion kansalaisopisto tarjoaa kaikille avoimia opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksia koko kunnan alueella keskimäärin 350 kurssilla noin 30:ssä eri toimipisteessä. Painoalueina ovat taideaineet, kädentaidot, tietotekniikka, kielet sekä elämänhallintaa ja terveyttä edistävät aineet. Kursseja järjestetään koko lukuvuoden mittaisina ja lyhytkursseina. Kurssikokoontumisia on keskimäärin kerran viikossa joko päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin.

Opistossa voivat opiskella kaikki monipuolisista opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksista kiinnostuneet, pohjakoulutuksesta ja iästä riippumatta. Tornion kansalaisopisto on Tornion kaupungin omistama oppilaitos, joka toimii Opetushallituksen ja Lapin aluehallintoviraston valvonnan alaisena.

Opetusta järjestetään lähi- ja verkko-opetuksena eri oppiaineissa.

Opetus alkaa syyslukukaudella syyskuussa ja päättyy marras–joulukuussa. Kevätlukukausi alkaa loppiaisen jälkeen ja päättyy huhti–toukokuussa. Lisäksi järjestämme lyhytkursseja kesällä.

Lisäksi opisto järjestää useita erilaisia kulttuuritapahtumia, esimerkiksi oppilaiden tuottamia näyttelyitä, ensi-iltoja, näytöksiä ja musiikkimatineoita.

Kansalaisopisto järjestää tentinvalvontatilaisuuksia muun muassa korkeakoulujen opiskelijoille.

Lisätietoa opistosta ja kursseistamme saat klikkaamalla Peda.net -kuvaketta. Peda.net-sivustolta löydät enemmän tietoa Tornion kansalaisopistosta ja opiston tarjoamasta kurssivalikoimasta.

Opiston toimisto on avoinna ma-to klo 9-16.

Eu:n tietosuoja-asetukseen (GDPR) liittyvän rekisteröidyn informointi-asiakirjan löydät tästä.

Tervetuloa kansalaisopistoon! -video

Tervetuloa kansalaisopistoon! -video esittelee kansalaisopistoja selkokielellä!

 

 

Sivun alkuun