Pyydä apua -palvelukanava

Pyydä apua -nappi on lapsille, nuorille ja perheille suunnattu matalan kynnyksen sähköinen palvelukanava kaupungin verkkosivuilla ja virtu.fi portaalissa. Nappia painamalla kuka tahansa voi pyytää apua tai palvelua tai jättää yhteydenottopyynnön omaan tai läheisensä tilanteeseen liittyen. Sinun ei tarvitse etsiä mistä saat apua, vaan nappia painamalla avunpyyntö ohjautuu juuri oikealle taholle. Palveluun vastaavat työntekijät lasten, nuorten ja perheiden palveluista 1-2 arkipäivän aikana.

Paina Pyydä Apua -nappia, jolloin siirryt suoraan yhteydenottolomakkeelle.

Lisätietoa Pyydä apua -palvelusta
Pyydä apua -nappi on lapsille, nuorille ja perheille suunnattu matalan kynnyksen sähköinen palvelukanava. Palvelun on tarkoitus auttaa ennaltaehkäisevästi ja estää ongelmien vaikeutumista. Sinun ei tarvitse tietää keneen ammattilaiseen olet yhteydessä tai etsiä mistä löydät apua omassa asiassasi, vaan nappia painamalla ohjaudut juuri oikeanlaisen tuen ja avun piirin. Nappi on käytössäsi aina ja missä vain. Yhteydenottopyyntöön vastataan seuraavana arkipäivänä valitsemallasi tavalla joko puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteydenotot Torniossa käsittelee työntekijät lasten, nuorten ja perheiden palveluista.

Yhteydenottolomakkeelle kirjoitetaan nimi tai nimimerkki sekä kotikunta. Valitsemasta yhteydenottotavasta riippuen kirjoitetaan myös puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Lisäksi lomakkeelle kirjoitetaan vapaamuotoinen kuvaus yhteydenoton aiheena olevasta asiasta. Lomake ei ole tarkoitettu akuutteihin hätätilanteisiin, eikä sille kirjoiteta sosiaaliturvatunnusta tai muita salassa pidettäviä tietoja.

Palvelu otettiin Torniossa käyttöön lokakuussa 2022. Palvelu on tuotettu yhteistyössä Tornion kaupungin sekä Lapin tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen kanssa.

Lisätietoja:
Heidi Juuso
perhekeskuskoordinaattori
heidi.juuso@lapha.fi
0406879907
Tornio
Lapin Tulevaisuuden sote-keskus -hanke

Sivun alkuun