Aineen taidemuseon ystävät

Etusivu » KULTTUURI JA VAPAA-AIKA » Aineen taidemuseo » Meistä » Aineen taidemuseon ystävät

Aineen taidemuseon ystävät

Yhdistyksen tarkoituksena on tukea ja edistää Tornion kaupungin ylläpitämän Aineen taidemuseon toimintaa, edistää museon taidekasvatustyötä ja kuvataiteen asemaa sekä syventää jäsentensä kuvataiteen tuntemusta. Tarkoitustaan yhdistys toteuttaa tekemällä taidemuseon toimintaa edistäviä aloitteita, harjoittamalla tiedotustoimintaa, järjestämällä keskustelutilaisuuksia, esitelmiä, näyttelyesittelyjä ja tutustumiskäyntejä.

Yhdistyksen jäsenkortilla on vapaa pääsy Aineen taidemuseon näyttelyihin. Jokaisen Aineen taidemuseon uuden näyttelyn yhteyteen järjestetään jäsenille erityisopastus. Yhdistys järjestää yhteistyössä Aineen taidemuseon kanssa myös näyttelyihin tai kuvataiteeseen liittyviä luentoja, tapahtumia ja pieniä matkoja kevät- ja syyskaudella sekä osallistuu Aineen taidemuseon tilaisuuksiin.

Yhdistyksen vuo­si­jä­sen­mak­su on 25€, opis­ke­li­joil­ta 10€, kan­na­tus­mak­su 500€ ja ai­nais­jä­sen­mak­su 250€.
Jäsenmaksu maksetaan tilille: Pohjolan Osuuspankki
FI56 5741 4020 171075
Lisätietoja aine.taidemuseo@tornio.fi tai + 358 50 597 1197

Yhdistys järjestää toimintakautenaan useita yleisöopastuksia ja paljon muita tapahtumia. Seuraa Aineen taidemuseon ystävät ry:n toimintaa sähköpostitse, Facebook-ryhmässä ja järjestöpalstoilla. Lisätietoja aine.ystavat@gmail.com