Tilaisuudet Aineen taidemuseossa

Aineen taidemuseo soveltuu monenlaisiin tapahtumiin, juhliin ja kokouksiin. Tiloista löytyy näyttelytilojen lisäksi kahvila Café Aine, jossa esimerkiksi KalottJazz & Blues -festivaalin aikaan on järjestetty pienimuotoisia konsertteja, sekä auditoriotila, joka soveltuu esimerkiksi luento- ja seminaarikäyttöön. Juhlava ympäristö ja arkkitehtuuri sekä monipuoliset palvelut tekevät tilaisuudesta varmasti ainutlaatuisen.

Auditorio

Aineen taidemuseo tarjoaa auditorion vuokrattavaksi luentoja ja seminaareja varten. Auditorio sijaitsee Aineen taidemuseon alakerrassa. Auditorio taidemuseon miljöössä tarjoaa arvokkaat puitteet erilaisten yritysten ja järjestöjen tapahtumia varten. Auditorion kapasiteetti on noin 100 henkilöä.

Auditoriossa käytettävissä on muun muassa videoprojektori, kannettava tietokone, äänentoisto, nettiyhteys ja dvd-laitteisto. Tiloissa on induktiosilmukka, joka parantaa äänenlaatua. Valaistus on säädettävissä tarpeen mukaan ja käytössä pimennysverhot. Äänentoiston apuna ovat mikrofonit, kaksi käsimikrofonia ja yksi langaton solmiomikrofoni. Tilaan on mahdollista saada simultaanitulkkausvälineistö.

Café Aine

Upealla näköalalla varustettu Café Aine on auki Aineen taidemuseon aukioloaikojen mukaan, mutta vuokrattavissa esimerkiksi kokouskäyttöön myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Café Aineen kapasiteetti on noin 60 henkilöä.

Taidekasvatustila Valo

Aineen taidemuseon taidegrafiikantilat on nyt remontoitu palvelemaan paremmin taidekasvatustyötä, jossa grafiikan menetelmien lisäksi on mahdollisuus monipuolisesti käyttää taiteen eri tekniikoita. Taidekasvatustila Valo on varattavissa ja vuokrattavissa myös taidemuseon taidekasvatustyön ulkopuolisille ryhmille sekä kokouskäyttöön ja soveltuu erinomaisesti myös opetustilaksi. Tilaan voi sijoittaa valkokankaan ja tykin. Tilan kapasiteetti on noin 20 henkilöä.

Aineen taidemuseon käsikirjasto

Sisääntuloaulassa henkilökunnan toimistojen yhteydessä on käsikirjasto, jota voi käyttää pienimuotoisten palaverien ja kokousten pitämiseen. Tilaan voi sijoittaa tarvittavaa tekniikkaa sekä tilata kahvituksen. Käsikirjaston kapasiteetti on noin 10 henkilöä.

Taidemuseon salit

Myös Aineen taidemuseon salit ovat vuokrattavissa. Erityisesti isoimmassa Aineen salissa on juhlava arkkitehtuuri ja konserttien kannalta upea akustiikka. Tilaan voi sijoittaa tarvittavaa tekniikkaa. Myös koko taidemuseotila on vuokrattavissa esimerkiksi juhlatilaisuuksia varten. Aineen salin kapasiteetti on noin 70 henkilöä, ja muiden salien kapasiteetti on noin 50 henkilöä.

Tilavuokrat

Tiedustele voimassa olevaa hinnastoa Aineen taidemuseosta.

Teleyhteydet

  • Taidemuseolla on käytössä vieras-WiFi.

Saniteettitilat

  • WC-tilat löytyvät Aineen taidemuseon alakerrasta.

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

  • Aineen taidemuseolla on parkkipaikka. Rajalla kauppakeskuksen parkkihallissa on kahden tunnin ilmainen pysäköinti. Kauppakadun varrella sijaitsevalla hiekkakentällä on ilmainen parkkipaikka. Keskustan katujen varsilta löytyy sekä ilmaisia että pysäköintikiekkopaikkoja.
  • Tornion Kaupunkilinja kulkee keskustan pääväyliä pitkin, esimerkiksi Keskikatua ja Länsirantaa pitkin.
  • Tornio-Haaparanta Matkakeskus 290 m
  • Taksiasema Tornion keskustassa n. 700 m
  • Kemin rautatieasema 28,4 km
  • Kemi-Tornio lentoasema 23,9 km
Sivun alkuun