Aineen taidemuseo

Aineen taidemuseo soveltuu mo­nen­lai­siin tapahtumiin, juhliin ja kokouksiin.

Tilaisuudet Aineen tai­de­museos­sa

Aineen taidemuseo soveltuu monenlaisiin tapahtumiin, juhliin ja kokouksiin. Tiloista löytyy näyttelytilojen lisäksi kahvila Café Aine, jossa esimerkiksi KalottJazz & Blues -festivaalin aikaan on järjestetty pienimuotoisia konsertteja, sekä auditoriotila, joka soveltuu esimerkiksi luento- ja seminaarikäyttöön. Juhlava ympäristö ja arkkitehtuuri sekä monipuoliset palvelut tekevät tilaisuudesta varmasti ainutlaatuisen.

Auditorio

Aineen taidemuseo tarjoaa n. 100-paikkaisen auditorion vuokrattavaksi esimerkiksi luentoja ja seminaareja varten. Auditorio sijaitsee Aineen taidemuseon alakerrassa (hissillä tultaessa kerroksessa 1). Aineen taidemuseo auditorioineen luo arvokkaat puitteet erilaisten yritysten ja järjestöjen tapahtumia varten.

Auditoriossa käytettävissä on videoprojektori, kannettava tietokone, äänentoisto, internetyhteys (WiFi ja langallinen yhteys) ja dvd- sekä blu-ray-laitteisto. Valaistus on säädettävissä tarpeen mukaan ja käytössä pimennysverhot. Äänentoiston apuna on kaksi käsimikrofonia. Auditorio on remontoitu 2018 vastaamaan paremmin nykypäivän esteettömyyden vaatimuksia. Tilaan on mahdollista saada simultaanitulkkaus-välineistö.

Café Aine

Upealla näköalalla varustettu kahvilatila toimii tilauksesta juhla- ja tapahtumapaikkana. Café Aine on vuokrattavissa myös museon aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan. Kahvilasta saa esimerkiksi kokoustarjoilut ja kahvitukset. Tilat soveltuvat erinomaisesti isompiakin juhlatilaisuuksia varten.

Ota yhteyttä:
Aineen taidemuseo / Café Aine
Torikatu 2, 95400 Tornio
050 594 6868
aine.taidemuseo@tornio.fi

Tai­de­kas­va­tus­ti­la Valo

Aineen taidemuseon taidegrafiikantilat on nyt remontoitu palvelemaan paremmin taidekasvatustyötä, jossa grafiikan menetelmien lisäksi on mahdollisuus monipuolisesti käyttää taiteen eri tekniikoita. Taidekasvatustila Valo on varattavissa ja vuokrattavissa myös taidemuseon taidekasvatustyön ulkopuolisille ryhmille sekä kokous käyttöön ja soveltuu erinomaisesti myös opetustilaksi. Tilaan voi sijoittaa valkokankaan ja tykin. Tilaan mahtuu n. 20 henkilöä.

Aineen taidemuseon kä­si­kir­jas­to

Sisääntuloaulassa henkilökunnan toimistojen yhteydessä on käsikirjasto, jota voi käyttää pienimuotoisten palaverien ja kokousten pitämiseen. Tilaan mahtuu n. 10 henkilöä ja sinne voi sijoittaa tarvittavaa tekniikkaa sekä tilata kahvituksen.

Taidemuseon salit

Myös Aineen taidemuseon salit ovat vuokrattavissa. Erityisesti isoimmassa Aineen salissa on juhlava arkkitehtuuri ja konserttien kannalta upea akustiikka. Tilaan voi sijoittaa tarvittavaa tekniikkaa. Myös koko taidemuseotila on vuokrattavissa esimerkiksi juhlatilaisuuksia varten. Aineen salin kapasiteetti on noin 100 henkilöä, ja muiden salien kapasiteetti on noin 50 henkilöä.

Tilavuokrat

Tiedustele voimassa olevaa hinnastoa Aineen taidemuseosta.

Ota yhteyttä:
Aineen taidemuseo
Torikatu 2, 95400 Tornio
050 594 6868
aine.taidemuseo@tornio.fi

Te­leyh­tey­det

  • Tai­de­museol­la on käytössä vieras-WiFi.

Sa­ni­teet­ti­ti­lat

  • WC-tilat löytyvät Aineen taidemuseon alakerrasta.

Kul­ku­yh­tey­det ja pysäköinti

  • Aineen tai­de­museol­la on park­ki­paik­ka. Rajalla kaup­pa­kes­kuk­sen park­ki­hal­lis­sa on kahden tunnin ilmainen pysäköinti. Kauppakadun varrella si­jait­se­val­la hiek­ka­ken­täl­lä on ilmainen park­ki­paik­ka. Keskustan katujen varsilta löytyy sekä ilmaisia että py­sä­köin­ti­kiek­ko­paik­ko­ja.
  • Tornion Kau­pun­ki­lin­ja kulkee keskustan pääväyliä pitkin, esimerkiksi Keskikatua ja Länsirantaa pitkin.
  • Tornio-Haaparanta Matkakeskus 290 m
  • Taksiasema Tornion keskustassa n. 700 m
  • Kemin rau­ta­tie­a­se­ma 28,4 km
  • Kemi-Tornio lentoasema 23,9 km