Lajikuvaukset

Arpelan/ Naisten kuntosali

Kiertoharjoittelua kuntosalilla eri laitteissa monipuolisesti. Ohjaaja opastaa oikeat suoritustekniikat. Sisältää alkuverryttelyn ja loppuvenyttelyt. Ei vaadi aiempaa kokemusta kuntosalista. Tule rohkeasti mukaan!

Kuntojumppa

Tunnilla jumpataan helppoja askelsarjoja ja liikkeitä musiikin tahtiin, tehdään lihaskuntoharjoitteita sekä loppuun venytellään hyvin. Jumppaamme samalla ohjelmalla neljästi, jonka jälkeen ohjelma vaihtuu. Tunti sopii hyvin myös vasta-alkajille. Vaihtoehtoliikkeiden avulla tunnin tehoa on helppo säätää itselleen sopivaksi. Mukaan tarvitset kengät ja juomapullon. Oman jumppamaton voi myös ottaa mukaan.

Kahvakuula

Tehokasta lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävää liikuntaa, joka sopii miehille ja naisille. Tunnilla opetellaan liikkeiden tekniikat perusteista lähtien, joten tunti sopii hyvin myös aloittelijoille. Mukaan tunnille tarvitset oman kuulan, kengät ja juomapullon. Oman jumppamaton voi myös ottaa mukaan.

Kehonhuolto

Rauhallinen tunti, jossa tehdään liikkuvuusharjoitteita ja venytellään hyvin. Liikkeet ovat helppoja ja ne tehdään omaan rauhalliseen tahtiin, joten tunti sopii hyvin kaikille. Tunnille on hyvä ottaa mukaan pidempää vaatetta, jottei tule kylmä.

Kuntosali N+M

Kuntosaliharjoittelua opastetusti naisille ja miehille. Ohjaaja auttaa sinua käyttämään laitteita ja katsoo, että teet liikkeet oikein ja turvallisesti.

Kävelysähly

Sählyn pelaamista sillä erotuksella, ettei juoksuaskelia oteta vaan liikutaan kävellen. Turvallinen, tehokas ja mukava tapa aloittaa liikunta pelaillen porukalla pitemmänkin tauon jälkeen. Mukaan tunnille tarvitset oman mailan, kengät sekä juomapullon. Tunti on omatoiminen.

 

Sivun alkuun