La­ji­ku­vauk­set

La­ji­ku­vauk­set

Sulkapallo

Omatoimista rentoa pelailua. Jos omaa mailaa ei vielä ole, löytyy hallilta muutama lainamaila. Ohjaaja aina paikalla, joten pelikaveri löytyy tarvittaessa!

Toiminnallinen treeni

Arpelassa & Putaalla. Monipuolinen treeni, jossa yhdistetään kehonpainolla harjoittelu toiminnalliseen treeniin välineillä sekä Arpelassa hyödynnämme myös kuntosalilaitteita. Oma jumppamatto, kuminauha ja kahvakuula suositeltavaa, mutta ei pakollisia.

Vesijumppa

Matalan veden liikuntamuoto, jossa hyödynnetään veden nostetta ja vastusta. Välillä keskitytään rauhassa liikeratoihin ja välillä nostetaan sykettä liikesarjoilla.

Vesijuoksu

toiselta nimeltä syvävesijumppa, on erittäin hyvä jatkuvassa liikkeessä tehtävä kehonhallintaharjoitus. Treenin aikana käytetään kelluttavaa juoksuliiviä ja välillä tehdään liikkeitä myös laidalta tukea ottaen, mutta suurimmaksi osaksi liikkeet tehdään veden varassa.

Kehonhuolto

Yhdistelmä kehonpainoharjoittelua, pilatesta ja joogaa. 45min aikana lämmitellään nivelet ja lihakset, tehdään toiminnallisia liikkuvuusliikkeitä ja lopuksi rauhallisempia venyttelyitä. Suositellaan omaa jumppamattoa, mutta ei pakollinen.

Kuntosali

Voimaa, tasapainoa, kestävyyttä ja kehonhallintaa. Hyödynnämme eri teemojen mukaisesti laitteita, toiminnallisia laitteita, vapaita painoja ja kehonpainoharjoittelua.

Kuntosähly

Rentoa pelailua hyvässä porukassa. Pelit pelataan pikkumaaleihin. Oma maila ja sisäpelikengät mukaan!