Nuorisotila Messi

Tapiolantie 8 95410

Nuorisotila Messi on kivirannan koulun pohjoispäädyssä sijaitseva nuorisotila 7-luokkalaisille ja sitä vanhemmille. Kevätkaudella myös 6-luokkalaisilla on mahdollisuus tutustua Messin toimintaan keskiviikkona, torstaina ja perjantaina klo 17-20.

Tila tarjoaa nuorille päihteettömän ja turvallisen paikan viettää vapaa-aikaa lämpimässä ympäristössä, jossa ohjaajat tarjoavat luotettavan aikuiskontaktin. Heidän kanssaan voi jutella mieltä painavista asioista tai ihan muuten vain.

Messi on pelitila, jossa voi pelailla digitaalisia pelejä pc:llä, pleikkarilla, rallisimulaatiolla ja VR-laseilla. Messissä on hyvä valikoima lautapelejä, jonkin verran roolipelejä ja Magic The Gathering -kortteja, joiden avulla voit ilman kustannuksia tutustua näihin pelimuotoihin. Messissä toimii myös pelikerho, jonka kautta on helppo tutustua uusiin peleihin kivassa seurassa. Messissä voi myös kuunnella musiikkia, katsella telkkaria, tehdä läksyjä tai vain tavata kavereita ja oleilla sekä osallistua järjestettyyn toimintaan.

Messin aukioloajat:

Keskiviikko klo 17.00-21.00
Torstai klo 17.00-21.00
Perjantai klo 17.00-23.00

Lisätietoja nuorisotoimen tapahtumista, tilojen aukioloajoista ja muusta meiningistä TORNION NUORISOTOIMI Facebook sivuilla

Jos haluat vuokrata tilan käyttöösi, ole yhteydessä:
Tapio Majuri
p.040 835 4642
Sähköposti: tapio.majuri@tornio.fi

Sivun alkuun