Seminaarin esiopetus

Seminaarin ”ci­tye­si­kou­lus­sa” seik­kail­laan kaupungin tarjoamien ak­ti­vi­teet­tien, rajan ja rantojen sekä ve­si­tor­nin­mäen viheralueen toi­min­nal­li­ses­sa ym­pä­ris­tös­sä.

Seminaarin esikoulu

​​

Seminaarin esiopetus toimii Seminaarin koulun vieressä olevassa Sähkötalossa, stadionin ja vesitornin kupeessa rajajoen läheisyydessä. Sähkötalolla on kaksi esiopetusryhmää: Vesitornin Oravat ja Vesitornin PöllötSähkötalolla on esiopetuksen lisäksi Juhannussaaren päiväkodin 5-vuotiaiden Viskarit-ryhmä Stadionin Puput. Ryhmien nimet kumpuavat lähiympäristöstä.

Seminaarin varhaiskasvatusyksikkö on avoinna maanantaista perjantaihin kello 6:30-17:00.

Esiopetusaika on 9:00-13:00.

Seminaarin ”cityeskarissa” seikkaillaan kaupungin tarjoamien aktiviteettien, rajan ja rantojen sekä vesitorninmäen viheralueen toiminnallisessa ympäristössä. Kävelymatkan päässä ovat mm. kirjasto, museot sekä leikkipuistot.

Kannustamme lapsia leikkimään, tutkimaan ja ilmaisemaan itseään. Leikin kautta lapset oppivat niin kaveritaitoja kuin opeteltavia asioita, opimme leikkien, leikimme oppien. Huomioimme lasten kiinnostuksen kohteet ja tuemme jokaisen lapsen yksilöllistä kasvua. Kannustamme lapsia liikkumaan ja tutustumme lähiympäristön monipuolisiin liikkumismahdollisuuksiin.

Tervetuloa ❤️