Tunnelmallinen Joentalo sijaitsee nimensä mukaisesti Tornionjoen varrella, idyllisellä paikalla. Joentalo on kodikas hotelli Peräpohjolan Opiston yhteydessä, ja se tarjoaa Tornio-Haaparannan keskustan tuntumassa laadukasta kokous- ja juhlatilaa sekä majoitusta kokousvieraille, lomailijoille ja työmatkustajille. Idyllisen pihapiirin rakennukset tarjoavat loistavat puitteet erilaisiin tapahtumiin, ja kaikki löytyy kätevästi saman katon alta; yöpyminen, kokous- ja juhlatilat sekä ruokailu järjestyvät vaikka yhdellä varauksella. Palveluiden ohella hotelliympäristön vehreät puistoalueet, viehättävä jokiranta sekä ympäri vuoden aistittava arktisuus tekevät Joentalosta tutustumisen arvoisen vaihtoehdon.

Joentalon tiloissa voit järjestää esimerkiksi koulutukset, seminaarit ja konferenssit unohtamatta tyky-päiviä tai yksityisiä juhlia. Modernilla kokoustekniikalla varustellut kokous- ja juhlatilat ovat muunneltavissa moniin eri tarpeisiin.

Kokous- ja juhlatiloista, sekä tarjolla olevaista kokous- ja ryhmäpaketeista löytyy kattavasti tietoa Joentalon nettisivuilta. Sinne on listattu yksityiskohtaiset tiedot tilakohtaisesti.

Erityishuomiot
 • Hotelli Joentalossa ei ole varsinaista vastaanottoa, vaan majoitus varataan internetistä varausjärjestelmän kautta tai myyntipalvelusta. Ajankohtaiset huonehinnat kannattaa aina tarkistaa varausjärjestelmästä.
 • Varausta suositellaan tehtäväksi etukäteen, mutta voit varata huoneen myös päärakennuksessa sijaitsevasta asiakaspalvelusta, joka palvelee arkisin klo 9–15 välisenä aikana. Joentalon asiakaspalvelun kautta hotellivaraukset hoituvat perinteiseen tapaan. Mikäli tarvitset useampia huoneita esimerkiksi kokousviikonlopuksi, tee varaus tai ota yhteyttä hyvissä ajoin. Majoitusvarauksen jälkeen saat kirjallisen varausvahvistuksen. Kaikkien yöpyjien henkilötiedot on ilmoitettava etukäteen.
 • Joentalossa on 30 hyvin varusteltua ja tilavaa huonetta 1–2 henkilölle. Pihatasossa sijaitsevat kaksi kahden hengen inva-huonetta, jotka soveltuvat liikuntaesteisille ja pyörätuolilla liikkuville; muut huoneet löytyvät kahdesta kerroksesta.
Teleyhteydet
 • koko talossa on langaton ja maksuton WiFi-yhteys.
Pysäköinti, kulkuyhteydet
 • Joentalon piha-alueella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa hotellivieraille. Pysäköintialueella on myös lämpöpistokepaikkoja vapaassa käytössä hotellivieraille. Pistokkeissa on jatkuva virta arkiaamuisin klo 5–8 sekä viikonloppuisin klo 8–11. Muina aikoina virtaa tulee pistokkeisiin sykäyksittäin sen mukaan, miten kylmää on.
 • Joentalo sijaitsee n. 3 km päässä Tornion keskustasta.
 • Tornion kaupunkilinja kulkee Kivirannantien kautta, jonka varrella Joentalo sijaitsee.
 • Tornio-Haaparanta Matkakeskus n. 3,5 km
 • Tornion Taksi 2,3 km
 • Kemin rautatieasema 28,8 km
 • Kemi-Tornio lentoasema 24,5 km

 

Sivun alkuun