Park Hotel

Tornion keskustassa, Tornionjoen äärellä sijaitseva Park Hotel on mo­ni­puo­li­nen kohde, josta löytyy monta tilaa, moneen erilaiseen käyt­tö­tar­koi­tuk­seen.

Park Hotel ta­pah­tu­ma­paik­ka­na

Parke Hotellin tapahtumaravintola Park Arena, saunaosasto, sekä kokous- ja auditoriotilat palvelevat jokaista tarvetta, seminaareista perhejuhliin. Park Hotellilla on yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita, sekä esteettömiä huoneita ja sviittejä. Kattavasti lisätietoa Park Hotellista löytyy sen nettisivuilta.

Ta­pah­tu­ma­ra­vin­to­la Park Arena

Park Arena on avoinna tapahtumaviikonloppuisin sekä tilauksesta. Arenalla on kattavat tilat, joka muotoutuu moneen. Tiloissa voi järjestää esimerkiksi artisti- ja orkesteriesiintymisiä, kokouksia, seminaareja sekä yksityis- ja yritystapahtumia. Arenan voi varata myös esimerkiksi hääjuhliin tai muihin merkkipäiviin. Park Arenan esiintymislavan koko on noin 7 x 3 metriä.

Kokoustilat

Kokousosastolla 6 erikokoista huonetta, muun muassa 200-paikkainen auditorio sekä kaksi pienempää koulumuotoista tilaa. Erimuotoisiksi muunneltavia kokoustiloja sijaitsee hotellin eri kerroksissa. Hotellissa on myös ryhmätyöhön sopivia tiloja mm. kokousosaston yhteydessä olevalla saunaosastolla.

Lisätietoja ja hinnastot löytyvät Park Hotellin nettisivuilta.

Saunaosasto

Saunaosastolta löytyy kolme saunaa, joista kaksi palvelee hotellin asukkaita päivittäin iltasaunoina ja yksi sauna on varattavissa tilauskäyttöön. Tilaussauna on tilava, isolla pukuhuone/oleskelutilalla varustettu noin 20 hengen saunatila. Saunaosastolla on lisäksi uima-allas, kooltaan 3m x 17 m, joka on kaikkien käytettävissä yhteisessä tilassa. Myös yksityiset saunavaraukset ovat mahdollisia.

Eri­tyis­huo­miot

  • Ho­tel­li­vie­raat tulee ottaa ta­pah­tu­ma­toi­min­nas­sa huomioon.

Te­leyh­tey­det

  • Park Hotellilla on langaton WiFi

Pysäköinti ja kul­ku­yh­tey­det

  • Park­ki­paik­ko­ja löytyy hotellin vä­lit­tö­mäs­tä lä­hei­syy­des­tä. Pysäköinti on maksullista hotellin park­ki­pai­koil­la 5 € / auto / yö (+10 € läm­pö­tolp­pa­paik­ka). Rajalla kaup­pa­kes­kuk­ses­sa on parkkihalli, jossa kaksi ensimmäistä tuntia ovat ilmaisia. Tämän jälkeen parkkihalli maksaa 1€ per tunti. Tornion keskustan kaduilla on kiekollisia ja ilmaisia park­ki­paik­ko­ja. Muun muassa kaup­pa­kes­kuk­sen takana sijaitsee kiekollinen park­ki­paik­ka.
  • Tornion keskustan taksiasema on vastapäätä Park Hotellia kadun toisella puolella
  • Tornio-Haaparanta Matkakeskus n. 1,0 km
  • Kemin rau­ta­tie­a­se­ma 28,0 km
  • Kemi-Tornio lentoasema 23,5 km