Tornion keskustassa, Itärannalla Tornionjoen äärellä sijaitseva Park Hotel on monipuolinen kohde, jonka tapahtumaravintola Park Arena, saunaosasto, sekä kokous- ja auditoriotilat palvelevat jokaista tarvetta, seminaareista perhejuhliin. Park Hotellilla on yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita, sekä esteettömiä huoneita ja sviittejä.

Kattavasti lisätietoa Park Hotellista löytyy sen nettisivuilta.

Tapahtumaravintola Park Arena

Park Arena on avoinna tapahtuma viikonloppuisin sekä tilauksesta. Arenalla on kattavat tilat, joka muotoutuu moneen. Tiloissa voi järjestää esimerkiksi artisti- ja orkesteriesiintymisiä, kokouksia, seminaareja sekä yksityis- ja yritystapahtumia. Arenan voi varata myös esimerkiksi hääjuhliin tai muihin merkkipäiviin.

Park Arenan esiintymislavan koko on noin 7 x 3 metriä.

Saunaosasto

Saunaosastolta löytyy kolme saunaa, joista kaksi palvelee hotellin asukkaita päivittäin iltasaunoina ja yksi sauna on varattavissa tilauskäyttöön.

Tilaussauna on tilava, isolla pukuhuone/oleskelutilalla varustettu noin 20 hengen saunatila. Saunaosastolla on lisäksi uima-allas, kooltaan 3m x 17 m, joka on kaikkien käytettävissä yhteisessä tilassa. Uima-allasosaston kuntosali on käytettävissä hotellin asukkaille ja sopimuksesta myös saunavarauksen yhteydessä. Allasosastolla on myös allasbaari, joka voi palvella tilauksesta isompia ryhmiä vaikka yrityksen omissa pool party -juhlissa. Sauna- ja allasosasto ovat anniskelualuetta. Ruokatuotteet ja juomat tilataan erikseen Park Hotellin myyntipalvelusta.

Aamusauna ja uinti mahdollinen ennakkovarauksesta. Lisätietoja Park Hotellin vastaanotosta.
Iltasauna ja uinti 18:00–21:00.
Kuntosali, uima-allas ja suihkut 07:00-22:00

Myös yksityiset saunavaraukset ovat mahdollisia.

Kokoustilat

Kokousosastolla 6 erikokoista huonetta, muun muassa 200-paikkainen auditorio sekä kaksi pienempää koulumuotoista tilaa. Erimuotoisiksi muunneltavia kokoustiloja sijaitsee hotellin eri kerroksissa. Hotellissa on myös ryhmätyöhön sopivia tiloja mm. kokousosaston yhteydessä olevalla saunaosastolla.

Lisätietoja ja hinnastot löytyvät Park Hotellin nettisivuilta.

Erityishuomiot
  • Hotellivieraat tulee ottaa tapahtumatoiminnassa huomioon.
Teleyhteydet
  • Park Hotellilla on langaton WiFi
Pysäköinti ja kulkuyhteydet
  • Parkkipaikkoja löytyy hotellin välittömästä läheisyydestä. Pysäköinti on maksullista hotellin parkkipaikoilla 5 € / auto / yö (+10 € lämpötolppapaikka). Kauppakeskus Rajalla on parkkihalli, jossa kaksi ensimmäistä tuntia ilmaisia. Tämän jälkeen parkkihalli maksaa 1€ per tunti. Tornion keskustan kaduilla on kiekollisia ja ilmaisia parkkipaikkoja. Muun muassa kauppakeskuksen takana sijaitsee kiekollinen parkkipaikka.
  • Tornion Taksi on vastapäätä Park Hotellia kadun toisella puolella
  • Tornio-Haaparanta Matkakeskus n. 1,0 km
  • Kemin rautatieasema 28,0 km
  • Kemi-Tornio lentoasema 23,5 km
Sivun alkuun