Park Hotel tapahtumapaikkana

Parke Hotellin tapahtumaravintola Park Arena, saunaosasto, sekä kokous- ja auditoriotilat palvelevat jokaista tarvetta, seminaareista perhejuhliin. Park Hotellilla on yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita, sekä esteettömiä huoneita ja sviittejä. Kattavasti lisätietoa Park Hotellista löytyy sen nettisivuilta.

Tapahtumaravintola Park Arena

Park Arena on avoinna tapahtumaviikonloppuisin sekä tilauksesta. Arenalla on kattavat tilat, joka muotoutuu moneen. Tiloissa voi järjestää esimerkiksi artisti- ja orkesteriesiintymisiä, kokouksia, seminaareja sekä yksityis- ja yritystapahtumia. Arenan voi varata myös esimerkiksi hääjuhliin tai muihin merkkipäiviin. Park Arenan esiintymislavan koko on noin 7 x 3 metriä.

Kokoustilat

Kokousosastolla 6 erikokoista huonetta, muun muassa 200-paikkainen auditorio sekä kaksi pienempää koulumuotoista tilaa. Erimuotoisiksi muunneltavia kokoustiloja sijaitsee hotellin eri kerroksissa. Hotellissa on myös ryhmätyöhön sopivia tiloja mm. kokousosaston yhteydessä olevalla saunaosastolla.

Lisätietoja ja hinnastot löytyvät Park Hotellin nettisivuilta.

Saunaosasto

Saunaosastolta löytyy kolme saunaa, joista kaksi palvelee hotellin asukkaita päivittäin iltasaunoina ja yksi sauna on varattavissa tilauskäyttöön. Tilaussauna on tilava, isolla pukuhuone/oleskelutilalla varustettu noin 20 hengen saunatila. Saunaosastolla on lisäksi uima-allas, kooltaan 3m x 17 m, joka on kaikkien käytettävissä yhteisessä tilassa. Myös yksityiset saunavaraukset ovat mahdollisia.

Erityishuomiot

  • Hotellivieraat tulee ottaa tapahtumatoiminnassa huomioon.

Teleyhteydet

  • Park Hotellilla on langaton WiFi

Pysäköinti ja kulkuyhteydet

  • Parkkipaikkoja löytyy hotellin välittömästä läheisyydestä. Pysäköinti on maksullista hotellin parkkipaikoilla 5 € / auto / yö (+10 € lämpötolppapaikka). Rajalla kauppakeskuksessa on parkkihalli, jossa kaksi ensimmäistä tuntia ovat ilmaisia. Tämän jälkeen parkkihalli maksaa 1€ per tunti. Tornion keskustan kaduilla on kiekollisia ja ilmaisia parkkipaikkoja. Muun muassa kauppakeskuksen takana sijaitsee kiekollinen parkkipaikka.
  • Tornion keskustan taksiasema on vastapäätä Park Hotellia kadun toisella puolella
  • Tornio-Haaparanta Matkakeskus n. 1,0 km
  • Kemin rautatieasema 28,0 km
  • Kemi-Tornio lentoasema 23,5 km
Sivun alkuun