Toranda

Torandan ta­pah­tu­ma­kes­kus idyllisellä paikalla Tornionjoen äärellä tarjoaa mo­ni­puo­li­set tilat millaiselle ta­pah­tu­mal­le tahansa, aina kokouksista isoihin kon­sert­tei­hin.

Torandan ta­pah­tu­ma­kes­kus

Toranda tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tapahtumille ja tilaisuuksille sekä ulkona että sisätiloissa, ja on tilauksesta aina avoinna. Tapahtumatiloihin kuuluvat Toranda Areena, Ravintola Magasin, Uitto-sali sekä erilaiset kabinetti-, VIP- ja saunatilat. Sisätiloista löytyy palvelut kokouksiin, konsertteihin, juhliin, konfferensseihin, ruokailuihin sekä majoituksiin. Isot piha-alueet sekä niiden yhteydestä löytyvät parkkialueet mahdollistavat myös suuremmat kokoontumiset, messut sekä tapahtumat. Alueelta löytyy useampia sauna-, WC-,  ja suihkutiloja, Caravan -alue sekä kesäiset vierasvenepalvelut. Tapahtumien yhteydessä, alueelta löytyy runsaasti siihen tarvittavaa infraa, laitteistoa, monipuoliset sähkövalmiudet sekä nopea internetyhteys. Tämä kaikki voidaan laajentaa ja rakentaa jokaisen tarpeita varten hyvien yhteistyökumppaneiden avustamana. Torandan aluetta on hyvä etukäteen sovitusti käydä tarkastelemassa, jotta tapahtuman vaatimukset saadaan toteutettua.

Kattavat tiedot koko tapahtumakeskuksesta ja sen palveluista, sekä yhteystiedot löytyvät Torandan nettisivuilta.

Toranda Areena

Areenan tilavat ja laadukkaat tilat sopivat erinomaisesti suuriin kokouksiin, konsertteihin, yksityistilaisuuksiin ja monenlaisiin muihin tapahtumiin. Keskusrakennuksessa toimivat myös Uitto-sali ja lasiterassi.

  • Areenan pinta-ala on noin 800 m2
  • Areenan lavan koko on noin 6 x 12m, korkeus noin 80 cm, etäisyys lavasta kattoon noin 5 m.
  • Areenalla narikka- ja WC-tilat löytyvät rakennuksen aulasta.

Ravintola Magasin

Rantaravintola Magasin toimii viihtyisänä oleskelutilana ja ravintolana kesäisin, mutta se muotoutuu myös esimerkiksi yksityistilaisuuksiin ja perhejuhliin.

Uitto-sali

Uitto-saliin soveltuu monenlaiset tilaisuudet, esimerkiksi kokoukset, erilaiset yksityistilaisuudet ja pienet tapahtumat. Sali muuntuu helposti ryhmän kokoon ja tarpeisiin sopivaksi.

  • Uitto-salin lä­hei­syy­des­sä on myös kabinetti, joka sopii kokouksiin ja ruokailuun.

Ul­ko­ta­pah­tu­mat

Torandan 2 hehtaarin aidattu ulkoalue muotoutuu moniin erilaisiin tarkoituksiin. Alueesta suuri osa on nurmikenttää, ja talvella jäätynyt jokisuu tarjoaa entistä enemmän lisätilaa. Ulkoaluella on tarjolla erilaista tekniikkaa, voimavirtapisteitä ja kattava viemäröinti. Alueen kokonaisuuteen kuuluu lisäksi yli 600 auton parkkipaikoitus, jota voidaan tarpeen mukaan kasvattaa. Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä tapahtumakeskukseen.

Kattavasti lisätietoa Torandan tarjoamista tiloista, palveluista ja tapahtumapaketeista löydät täältä.

Te­leyh­tey­det

  • Alueella on langaton WiFi.

Pysäköinti, kul­ku­yh­tey­det

  • Torandan isot parkkitilat sijaitsevat aivan kes­kus­ra­ken­nuk­sen ul­ko­puo­lel­la sekä pääportin ul­ko­puo­lel­la.
  • Tornion keskustan taksiasema noin 5,8 km
  • Tornio-Haaparanta matkakeskus noin 6,2 km
  • Kemin rau­ta­tie­a­se­ma noin 30,8 km
  • Kemi-Tornio lentoasema noin 26,5 km