Lähde myymään Tornio tuotteita ja kerää varoja teidän luokalle tai junnuseuralle!

Vuonna 2021 juhlitaan 400-vuotiasta Tornion kaupunkia ja sen asukkaita. Osana lähestyvän juhlavuoden valmisteluja olemme suunnitelleet uniikin, näyttävän Torneå 1621 -kaupunkikuosin sekä tuotesarjan, jotka tuovat upeasti esiin kaupungin pitkää ja värikästä historiaa.

Tarjoamme myös teille mahdollisuuden osallistua Torneå 1621 -tuotteiden myyntiin ja näin kerätä varoja omaan toimintaanne – ehkäpä näköpiirissä siintää jo uudet kisa-asut tai seuran leirikassa kaipaa täydennystä? Tarjoamalla mahdollisuuden tuotemyyntiin haluamme osallistua torniolaisten lasten ja nuorten arkeen ja tukea heille tärkeää kouluun ja harrastuksiin liittyvää toimintaa!

Tuotteiden myynti on teille helppoa ja riskitöntä. Alkuun pääsette ottamalla yhteyttä kaupungin kulttuuritoimistoon. Teemme yhdessä myyntisopimuksen, ja saatte meiltä myyntityönne tueksi tuote-esitteitä sekä tilauslomakkeen, johon keräätte tilaukset koulu- tai seurakohtaisesti. Tilauslomakkeet palautatte kulttuuritoimistoon, joka toimittaa teille tilatut tuotteet. Tuotteiden toimitusaika on tuotteesta riippuen 2-4 viikkoa.

Myymällä tuotteita ansaitsette kolmasosan kunkin tuotteet myyntihinnasta itsellenne. Loput tuloista tilitetään pankkisiirrolla kaupungille.

Torneå 1621 -tuotteiden myyntikampanjat ajoittuvat syksyyn 2020 ja niiden tulee päättyä viimeistään 2.11.2020. Kaikki tilaukset pyritään niputtamaan yhteen niin, että tuotteet voidaan toimittaa tilaajille loppuvuodesta 2020 ellei erikseen ole muuta sovittu.

Lataa tästä juhlavuoden tuote-esite

Yhteystiedot:
Tornion kaupunki
Kulttuuritoimisto
kulttuuritoimisto@tornio.fi
p. 050 597 1174

Tuotteet ovat myynnissä myös Torniolaakson museolla sekä Aineen taidemuseolla. Museoiden myynnillä kerrytetään pottia, jonka käyttötarkoituksesta torniolainen nuoriso saa päättää,

Sivun alkuun