Etusivu » Ajankohtaista » Terranor Oy:n meluilmoitus yöaikaisesta tienlaitojen niitosta Torniossa

Terranor Oy:n me­luil­moi­tus yö­ai­kai­ses­ta tien­lai­to­jen niitosta Torniossa

Terranor Oy on tehnyt Meri-Lapin ympäristöpalveluille ympäristönsuojelulain 118 §:n mukaisen ilmoituksen melua aiheuttavasta tilapäisestä toiminnasta. Ilmoitus koskee tienlaitojen raivausta Tornion kaupungissa tullin ja moottoritien välisellä alueella Kustaa ll Adolfin kadulla ja Perämerentiellä. Niitto suoritetaan käsin raivaussahoilla. Raivausta tehdään 20.6., 25.7. ja 28.8. klo 22-06 välisenä aikana, jolloin käsikäyttöisistä raivaussahoista aiheutuu vähäistä melua autotien läheisille tonteille. Ilmoituksessa esitetyt ajankohdat voivat kuitenkin muuttua sääolosuhteiden takia, mikäli työtä ei pystytä suorittamaan.  

Toimintaa koskeva ilmoitus liitteineen on nähtävillä 18.6.– 9.7.2024 Tornion kaupungin verkkosivuilla (tornio.fi > kuulutukset). Ilmoituksesta voi ilmaista mielipiteitä kirjallisesti Meri-Lapin ympäristöpalveluille 9.7.2024 mennessä (os. Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio tai sähköpostilla os. ymparistonsuojelu(at) tornio.fi).

Tapahtuman yhteyshenkilö on Niko Uitto (puh. 040 051 1561, niko.uitto(at) terranor.fi). Lisätietoja ilmoituksesta ja sen käsittelystä antaa ympäristötarkastajat puh. 040 770 3239 tai ymparistonsuojelu(at)tornio.fi.

Meri-Lapin ympäristöpalvelut, ympäristönsuojelu

Liitteet:

Meluilmoitus

Toiminnan sijainti