Tornion kaupunki muistaa pitkään palvelleita työntekijöitä

Tornion kaupunki muistaa pitkään palvelleita työntekijöitä

Tornion kaupunki on muistanut 30 ja 40 vuotta kaupungin palveluksessa ollutta henkilöstöä. 30 vuotta kaupungin palveluksessa olleet saavat perinteisesti lahjaksi kultaseppä Pauli Smedsin riipuksen tai solmioneulan ja kalvosinnapit ja 40 vuotta kaupungin palveluksessa olleet 160 euron arvoisen lahjakortin kuntoutus- ja kauneudenhoitopalveluihin valitsemassaan torniolaisessa yrityksessä.

Sivistyspalveluissa 30 vuotta on palvellut, varhaiskasvatusyksikön apulaisjohtaja Marja-Leena Jussila, varhaiskasvatuksen hoitaja Kaarina Kangasniemi ja lehtori Heli Niemelä.

Keskushallintopalveluissa 40 vuotta on palvellut laskentasihteeri Merja Pirttimaa.

Sivistyspalveluissa 40 vuotta palvelleita ovat varhaiskasvatuspäällikkö Riitta Keloneva, valvoja Jorma Koivurova, luokanopettaja Anne Kursu ja varhaiskasvatuksen hoitaja Tarja Viitavaara.

Teknisissä palveluissa 40 vuotta palvelleita ovat ruokapalvelutyöntekijä Irja Aho, erikoisammattimies Risto Haakanen, suunnitteluavustaja Jussi Paldanius ja ruokapalvelutyöntekijä Kaisa Ylipiessa.

Lämpimät kiitokset sekä onnittelut jokaiselle!

Kuvassa vasemmalta alkaen: Merja Pirttimaa, Irja Aho, Jorma Koivurova, Risto Haakanen (takana), Kaisa Ylipiessa, Anne Kursu (takana), Kaarina Kangasniemi, Marja-Leena Jussila (takana) ja Riitta Keloneva.

Sivun alkuun