Pe­rä­poh­jo­lan mark­ki­noi­den myyjät – hinnat, ehdot ja saapuminen

Etusivu » KULTTUURI JA VAPAA-AIKA » Kulttuuri » Toiminta ja tapahtumat » Peräpohjolan markkinat » Peräpohjolan markkinoiden myyjät – hinnat, ehdot ja saapuminen

TIETOA PE­RÄ­POH­JO­LAN MARK­KI­NOI­DEN MYYJILLE

Hinnat, ehdot ja saapuminen

Hinnat: 

Myyntipaikkahinnat:
40 € / 1 päivä
60 € / 2 päivää

Myyntipaikka sisältää myyntipöydän 80x180cm

Markkina-asu vuokrattavissa tapahtumajärjestäjältä

10 € / 1 päivä
20 € / 2 päivä

Il­moit­tau­tu­mi­nen, myyntiehdot:               

Ilmoittaudu Peräpohjolan markkinoille myyjäksi markkinoiden pääsivun sähköisen lomakkeen kautta (tässä linkki lomakkeelle). Ilmoittautumisia otetaan vastaan 16.8. saakka. Mahdolliset perumiset on tehtävä 16.8. mennessä, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista peritään täysi maksu. Huom! Ilmoittautumista ei vahvisteta järjestäjän toimesta erikseen. Otamme yhteyttä, mikäli tuotteen ei katsota soveltuvan markkinoiden henkeen tai jos myyntipaikkoja ei ole enää saatavilla.

Osallistumismaksut ja muut vuokrat peritetään korttimaksulla paikan päällä.

Markkinamyyjät vastaavat itse vakuutuksistaan.

Peräpohjolan markkinoiden 1900-luvun alun yleisilme ja tunnelma syntyvät markkinamyyjien ja heidän avustajiensa puvustuksen, myyntipöytien sekä myyntituotteiden, -pakkausten ym. esillepanon avulla.

Tästä syystä kaikkien myyjien on sitouduttava noudattamaan annettuja puvustus- ja myyntiohjeita. Luethan myyjien tarkemmat ohjeet erillisestä liitteestä.

Saapuminen mark­ki­noil­le ja järjestelyt mark­ki­na­päi­vi­nä:

Markkinapaikan osoite: Rantakatu, 95400 Tornio (museoiden ja Åströmin kartanon ympäristö)

Myyntituotteiden esille laitto alkaa 2 tuntia ennen markkinoiden alkamista (pe 30.8. klo 13.00 – 15.00 ja la 31.8. klo 9.00 – 11.00).

Sateen sattuessa tuotteet voidaan suojata esim. harmailla tai vihreillä pressuilla. Parkkipaikkana käytetään Tornion pääkirjaston parkkialuetta sekä vanhan linja-autoaseman parkkipaikkaa. Autoja ei saa ajaa markkina-alueelle ennen markkinoiden päättymistä (pe klo 19.00 ja la klo 16.00), eikä myyntiä saa lopettaa ennen tapahtuman päättymistä.

TERVETULOA TEKEMÄÄN ELÄMYKSELLISTÄ JA ONNISTUNUTTA PERÄPOHJOLAN MARKKINATAPAHTUMAA!

Tarkemmat tiedot: Peräpohjolan markkinat, Tornion kulttuuritoimisto, p. 050 597 1174, kulttuuritoimisto@tornio.fi