Tanssitoiminta

Tervetuloa Danceclub Hopin tunneille!  

Tarjolla on monen monta ryhmää. Jokaiselle tanssijalle jotain, oli sinulla aiempaa tanssitaustaa tai ei, olet ehdottomasti tervetullut tunneille. Aina oppii jotain uutta! Jokaisella tunnilla on yleisesti sama rakenne: lämmittely, tekniikkaharjoitukset, koreografian opettelu sekä venyttely. Mikäli haluat ilmoittautua useampaan kuin yhteen tanssiryhmään ole yhteydessä Jennaan p. 040 7772151

Tunneille otetaan mukaan reipas ja hyvä mieli, oma juomapullo, vaatetus tulee olla kevyttä ja pitkät hiukset kiinni.

Kauden 2020 – 2021 harjoitusaikataulut:

Maanantai
16.00 – 17.00 Dance, 7-10 v
17.00 – 18.00 Show, yli 13 v 

Tiistai
16.00 – 17.00 Showdance 7-10 v
17.00 – 18.00 Satutanssi 4-6 v
18.00 – 19.00 Showdance 11-13 v
19.00 – 20.00 Kehonhuolto ja rentoutuminen, 2.asteen opiskelijat 

LISÄTIETOA TUNNEISTA:

Satutanssi
Satutanssitunneilla pyritään tukemaan lapsen kasvua tanssien, leikkien ja muiden toimintojen kautta. Jokaisella tunnilla on oma teema, ja lopussa rauhoitutaan kuuntelemaan teemaan sopivaa satua.

Dance
Tunneilla opitaan erilaisia tanssityylejä laidasta laitaan. Koreografiat suunnitellaan ja toteutetaan ryhmän näköiseksi ja kaikille sopivaksi. Joten ei ole väliä oletko vasta aloittamassa tanssiharrastuksen tai olet jo vanha konkari, kaikki oppivat tunnilla aina jotain uutta.

Showdance
Tunneilla ei vauhtia puutu. Erona dance-tuntiin on nimenomaan vauhdikkuus ja meininki, lisäksi koreografiat on hieman haastavampia kuin dancessa, mutta se ei tarkoita sitä etteikö uusia tanssijoita oteta ryhmään, vaikkei aiempaa tanssitaustaa olisi. Ohjaajat ottavat huomioon jokaisen tanssijan taitotason ja sen mukaan opetetaan.

Kehonhuolto
Nimensä mukaisesti huolletaan kehoa liikunnalla ja eri rentoutumismenetelmillä, tarkoituksena unohtaa hetkeksi kaikki stressi ja suorittaminen.
Tunnille suositellaan ottamaan oma joogamatto (nuorisotoimelta voi myös lainata jos ei ole omaa), juomapullo, kevyttä liikuntaan sopivaa vaatetta ja villasukat.

 

Sivun alkuun