Tanssitoiminta

 

Tervetuloa Danceclub Hopin tunneille 2022-2023

Tarjoamme kaikenikäisille lapsille ja nuorille DANCE-tunnit. Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa, mutta voit olla myös erittäin kokenut tanssija. Tunneilla on yleisesti sama rakenne: lämmittely, tekniikkaharjoitukset, koreografian opettelu sekä loppuverkka, ikätasolle ja ryhmäläisille sopivaksi suunniteltu.
Jokainen tanssija otetaan huomioon myös yksilötasolla jotta jokainen saa mielekästä ja itselleen sopivan tunnin.
Tämä tarkoittaa sitä, että jos lapsi/nuori kokee tunnit olevan hänelle liian helppoja jolloin tunnit ovat tylsiä, niin yhdessä ohjaajan ja huoltajien kanssa voidaan sopia ryhmän vaihdosta vanhempien ryhmään.

DANCE
on monipuolinen tanssitunti, jossa viikoittain käydään erityylisiä tanssilajeja läpi, eli ei keskitytä vain yhteen tanssilajiin. Eli tunneilla meno voi olla vauhdikasta tai rauhallista.

Tunneille otetaan mukaan reipas ja hyvä mieli, oma juomapullo, vaatetus tulee olla kevyttä ja pitkät hiukset kiinni, joskus voidaan tarvita vaaleapohjaisia kenkiä tai jotain kotona olevaa materiaalia, näistä ohjaaja tiedottaa erikseen.

SATUTANSSI
Satutanssitunneilla pyritään tukemaan lapsen kasvua tanssien, leikkien ja muiden toimintojen kautta. Jokaisella tunnilla on oma teema, joskus kotoa voidaan tarvita jotain esinettä tms tunnille mukaan, näistä ilmoitetaan syksyn alussa kun tunneilla jaetaan viikkojen teemaohjelman.

AKROBATIA JA TEKNIIKKATUNTI
Akrobatia- ja tekniikkatunti on avoimen tason tunti, jossa pääset hiomaan tanssitaitojasi, saat yksilöllistä tukea ja ohjausta tanssinkehitykseesi. (Yli 10v ja sitä vanhemmille tanssijoille, 1x vk vähintään Dancetunnin kävijöille)

Tunnilla tehdään voima- ja liikkuvuusharjoituksia sekä lattia-akrobatialiikkeiden harjoittelua ja tanssintekniikkaa. Harjoituksia helpotetaan ja vaikeutetaan tarpeen mukaan.

Aikataulu

Maanantai (Putaan nuorisotalo Nuorkka)

Dance 7-9v klo 15.00-16-00
Dance 10- 12v klo 16.00- 17.00

Tiistai (Putaan nuorisotalo Nuorkka)
Dance yli 13v klo 16.00 -17.00

Akrobatia – ja tekniikkatunti Klo 17.00 -18.00 UUTUUS!
(Yli 10v ylöspäin ja vanhemmat danceryhmien tanssijat
tervetulleita mukaan!)

Satutanssi 4-6v klo 18.00- 18.45
Rohkeasti mukaan ilmoittautumaan! HINTA 20 € / VUOSI
Ilmoittautuminen alkaa 29.8.klo 9:00. osoitteessa:
verkkokauppa.tornio.fi

 

Sivun alkuun