Tans­si­toi­min­ta

Tans­si­toi­min­ta

Tervetuloa Danceclub Hopin tunneille

Tarjoamme kaikenikäisille lapsille ja nuorille DANCE-tunnit. Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa, mutta voit olla myös erittäin kokenut tanssija. Tunneilla on yleisesti sama rakenne: lämmittely, tekniikkaharjoitukset, koreografian opettelu sekä loppuverkka, ikätasolle ja ryhmäläisille sopivaksi suunniteltu.
Jokainen tanssija otetaan huomioon myös yksilötasolla jotta jokainen saa mielekästä ja itselleen sopivan tunnin.
Tämä tarkoittaa sitä, että jos lapsi/nuori kokee tunnit olevan hänelle liian helppoja jolloin tunnit ovat tylsiä, niin yhdessä ohjaajan ja huoltajien kanssa voidaan sopia ryhmän vaihdosta vanhempien ryhmään.

Maanantaisin
klo 16.00 – 17.00 Dance 6-8-vuotiaat
ohjaajat: Milja ja Alma

Tiistaisin
klo 17.00 – 17.45 Satutanssi 4-5-vuotiaat
ohjaaja: Aada & Lilja

klo 18.00-19.00 Dance 9-13-vuotiaat
ohjaajat: Aada

DANCE
on monipuolinen tanssitunti, jossa  käydään erityylisiä tanssilajeja läpi, eli ei keskitytä vain yhteen tanssilajiin. Tunneilla meno voi olla vauhdikasta tai rauhallista.

Tunneille otetaan mukaan reipas ja hyvä mieli, oma juomapullo, vaatetus tulee olla kevyttä ja pitkät hiukset kiinni, joskus voidaan tarvita vaaleapohjaisia kenkiä tai jotain kotona olevaa materiaalia, näistä ohjaaja tiedottaa erikseen.

SATUTANSSI
Satutanssitunneilla pyritään tukemaan lapsen kasvua tanssien, leikkien ja muiden toimintojen kautta. Jokaisella tunnilla on oma teema, joskus kotoa voidaan tarvita jotain esinettä tms. tunnille mukaan, näistä ilmoitetaan erikseen.