Tornion kaupunkilinja

 www.tornio.fi/kaupunkilinja

 

Kolmella linjalla liikennöivä kaupunkilinja täydentää Tornion joukkoliikennepalveluja ja tarjoaa helpon ja edullisen tavan liikkua keskustan läheisyydessä. Kaupunkilinja toimii myös liityntäyhteytenä matkakeskukselle, Putaan vaihtopysäkille ja Rajalla-kauppakeskukselle, joista on jatkoyhteyksiä muualle Tornioon ja ympäristökuntiin sekä Ruotsin puolelle mm. Haaparannan Ringlinjeniin.

Kaupunkilinjan auto on varustettu TornioHaparanda–logolla. Liikennöitsijänä toimii NET-Matkat.

 

 

Matkan hinta ja maksaminen

Aikuiset: 2 €/nousu
Alle 18-vuotiaat: 1 €/nousu
Alle 4-vuotiaat: ei maksua

VPL- ja SHL-asiakkaat saavat kulkea autossa maksutta todentamalla kuljetustukipäätöksensä.

Käteisen lisäksi maksuvälineinä käyvät Matkahuollon matkakortit sekä BusPay-mobiililippu. Matkanteon sujumiseksi matkustajia pyydetään varaamaan tasaraha ja esittämään tarvittaessa alennettuun hintaan oikeuttava asiakirja.

Jos lähistöllä ei ole pysäkkiä, auton voi pysäyttää reitin varrella myös muussa turvallisessa paikassa kättä heilauttamalla. Asiakkaat, joiden pääsy reitin varrelle on estynyt, voivat hyödyntää esim. kutsuohjattua palveluliikennettä. 

Kaupunkilinjan liikennöinnistä ja mm. autoon unohtuneista tavaroista voi tiedustella kuljettajalta työaikana puh. 040 580 8805.

Hyppää kyytiin! 

 

AIKATAULUT JA REITIT 1.3.2017 ALKAEN (.pdf)

Sinisen linjan aikataulussa on virhe. Kahden ensimmäisen vuoron korjatut pysäkkiajat:

  • Kivirannan grilli 7.10 ja 8.10
  • Särkinärä pohjoinen 7.15 ja 8.15
  • Kivirannan koulu 7.30 ja 8.30

Kaupunkilinjan pysähtymispaikka terveyskeskuksella 15.3. alkaen on sisäänkäynnin B1 (Itäranta) edustalla. Auto ajaa reittiä Itäranta - Vesaisenkatu - Saarenpäänkatu tai päinvastoin eikä käy enää terveyskeskuksen sisäpihalla.

 

Kaupunkilinja-auton sijainti kartalla

 
 
 
 

Edellinen

Jaa tämä Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa tämä Twitterissä