Etusivu » Ajankohtaista » Kaupungin ja torniolaisten urheilujoukkueiden markkinointiyhteistyösopimukset haettavissa helmikuun loppuun mennessä

Kaupungin ja tor­nio­lais­ten ur­hei­lu­jouk­kuei­den mark­ki­noin­tiyh­teis­työ­so­pi­muk­set haettavissa helmikuun loppuun mennessä

Tornion kaupunki jatkaa markkinointiyhteistyötä torniolaisia urheiluseuroja edustavien joukkueiden kanssa.

Yhteistyön tavoitteena on kasvattaa Tornion tunnettavuutta urheilukaupunkina ja muutenkin edistää ja ylläpitää kaupungin myönteistä julkisuuskuvaa.

Kaupunki varaa yhteistyösopimuksiin 25 000 euroa vuodelle 2024. Summa jaetaan joukkueille perusosan (1/3) ja sarjatason (2/3) perusteella. Vastineeksi kaupunki odottaa näkyvyyttä muun muassa joukkueen peliasuissa, laitamainoksissa, kuulutuksissa, otteluilmoituksissa, julisteissa ja käsiohjelmissa sekä some-kanavilla. Lisäksi kyseeseen voi tulla muu yhteistyö esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa ja PR-tilaisuuksissa.

Yhteistyösopimuksia solmitaan aikuisten SM-joukkuetason sekä alempien sarjatasojen joukkueiden kanssa.

Sisällytä hakemukseen ehdotus yh­teis­työs­tä ja nä­ky­vyy­des­tä

Urheilujoukkueet voivat hakea markkinointiyhteistyötä kaupungin kanssa vapaamuotoisella hakemuksella helmikuun loppuun mennessä.

Hakemuksessa on esitettävä, miten joukkue voi lisätä Tornion kaupungin tunnettavuutta ja miten joukkue tuo kaupunkia esille omassa toiminnassaan, valtakunnallisessa mediassa sekä erilaisissa tapahtumissa. Lisäksi hakemuksessa tulee kuvata joukkueen saavutuksia ja tulevia tavoitteita sekä antaa joukkueen perustiedot.

Tornion kaupunginhallitus päättää markkinointiyhteistyöstä harkinnanvaraisesti määrärahan puitteissa. Jokaisen joukkueen kanssa tehdään erillinen sopimus, jossa yhteistyöstä sovitaan yksityiskohtaisesti.

Joukkueilta edellytetään, että ne sitoutuvat harjoitellessaan ja kilpaillessaan noudattamaan urheilun eettisiä periaatteita ja Suomen antidopingtoimikunnan sääntöjä.

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan kirjaamoon viimeistään 29.2.2024 joko sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@tornio.fi tai postitse osoitteeseen Tornion kaupunki, kirjaamo, PL 1105, 95401 Tornio. Aihekenttään tai kuoreen tulee merkitä ”Markkinointiyhteistyö”.

Lisätietoja