Etusivu » Ajankohtaista » Tornio-päivät kutsuu mukaan toimijoita!

Tornio-päivät kutsuu mukaan toimijoita!

Tornion perustamisen kunniaksi juhlittavaa kaupunkitapahtumaa Tornio-päiviä vietetään vuosittain toukokuun alkupuolella. Vuonna 2024 Lapin vanhin kaupunki, Tornio, täyttää 403 vuotta. Tapahtuma on torniolaiselta torniolaiselle, juuri asukkaidensa näköinen ja ylpeästi omanlaisensa.  Tornio-päivien alle mahtuu pienet ja suuremmat tapahtumat ympäri Torniota. Tornio kutsuu kaikki mukaan järjestämään ja ideoimaan ohjelmaa Tornio-päiville! Tornio-päivät tehdään yhdessä!

Ilmoita tapahtumasi Tornio-päiville

Tornio-päivien sateenvarjon alle kutsutaan kaikenlaiset perustoiminnasta poikkeavat tapahtumat kuten esimerkiksi konsertit, työpajat, näyttelyt ja avoimet ovet 11.–19.5. välisenä aikana. Kaupunkilaisten omat tapahtumat pääsevät osaksi Tornio-päivien markkinointia ja niitä nostetaan esille kaupungin viestinnässä.

Ilmoita oma, seurasi tai yhdistyksesi tapahtuma alla olevalla lomakkeella 26.4. mennessä: Tapahtumailmoituslomake

Pää­ta­pah­tu­ma­na Puis­to­kar­ne­vaa­li 11.5.2024

Tornio-päivien päätapahtuma ”Puistokarnevaali” järjestetään lauantaina 11.5. klo 11-15 Åströminpuiston ja Rantakadun alueella. Alue pitää sisällään myös Tornionlaakson museon, Aineen taidemuseon sekä kirjaston. Puistokarnevaali kuhisee väriä ja elämää, tekemistä ja nähtävää. Puistokarnevaali on hyvän mielen tapahtuma, joka avaa ikkunan Tornioon ja tuo ihmiset yhteen – Tervetuloa!

Voit lähteä puistokarnevaaliin mukaan esittelemään yhdistyksenne toimintaa ja tekemään varainkeruuta tai tulla paikan päälle ihastelemaan runsasta ja monipuolista tarjontaa. Esittely- ja myyntipaikoissa etusijalla ovat paikalliset yhdistykset, seurat ja yritykset. Ilmoittaudu esittelijäksi tai myyjäksi alla olevalla lomakkeella 26.4. mennessä: Puistokarnevaali esittelijä/myyjä ilmoittautuminen

Puis­to­kar­ne­vaa­li paikallisen lah­jak­kuu­den näyttämönä

Puistokarnevaalissa 11.5. on perinteisesti nähty ihania esityksiä paikallisilta taitajilta. Haluaisitko sinä tai vaikka harrasteryhmäsi päästä esiintymään tapahtumaan? Esityksiä nähdään tapahtumassa sekä ulkolavalla, kirjastossa, Aineen taidemuseolla kuin Tornionlaakson museossakin. Kerro meille sinun esitys ideastasi alla olevalla lomakkeella 5.4. mennessä ja auta meitä tuomaa esille paikallista talenttia: Puistokarnevaali esiintyjäilmoitus

Tornio-päiviä koordinoi Tornion kulttuuritoimisto.