Syöhään yhessä!

Torniossa järjestetään perjantaina 16. kesäkuuta 2023 yhdessä ruokailemiseen liittyvä tapahtuma. Tämä puistojuhlaa muistuttava tapahtuma on saanut inspiraationsa illallinen Suomen taivaan alla -konseptista, joka on kerännyt jo muutamien vuosien ajan eteläisen Suomen kaupunkien asukkaita ruokailemaan yhdessä pitkien pöytien äärelle. Vuonna 2023 tapahtuma järjestetään Torniossa kolmatta kertaa.

Tornion oma versio tapahtumasta rakentuu hyvän ruoan ja kulttuuriesitysten ympärille, paikkana on kaunis Apteekinpuisto rantamaisemineen. Tapahtuman perusidea on noutoruoan nauttiminen puistoalueella yhdessä jaetun kokemuksen kautta.

Toimi näin

  • tee pöytävaraus tapahtumaan 13.6. mennessä alla olevasta linkistä
  • varaa annoksesi suoraan paikallisesta ravintolasta mielellään viikkoa ennen tapahtumaa.
  • tule nauttimaan ruoasta ja tunnelmasta Apteekinpuistoon! Voit tulla myös omin eväin tai vain nauttimaan esityksistä ilman pöytävarausta.

Tee pöytävaraus tästä

Mukana paikallisia ravintoloita

Tapahtumassa on mukana torniolaisia ravintoloita, joista kukin tarjoaa etukäteen varattavissa olevaa noutoruokaa tapahtuman ajan. Ruokatilaukset ovat sitovia. Annokset varataan, noudetaan ja maksetaan suoraan ravintolaan. Varaus mielellään viikkoa ennen tapahtumaa. Jos sää yltyy myrskyisäksi ja tapahtuma joudutaan puistossa perumaan, voit silti nauttia ihanista ruoka-annoksista kotisi lämmössä.

Tutustu ravintoloiden menyyseen tästä

Apteekinpuistosta syötävää
Paikan päällä Apteekinpuistossa on ostettavissa Torandan laadukkaita hampurilaisia sekä salaattiannoksia. Oma Makialla on tarjolla ihanaa gelato-jäätelöä ja käsintehtyjä suklaita kahvin kera.

Ohjelma

Tapahtuman ohjelma on kaikille avoin ja paikan päälle voi tulla nauttimaan pelkästä livemusiikista pikniktunnelmissa myös ilman noutoruokailua ja pöytäpaikkavarausta.

17.00 Dimi Salo
Dimi Salo on oululainen lauluntekijä, muusikko, musiikkipedagogi (AMK), musiikkitoimittaja ja kirjailija. Salo on toiminut musiikki-, kulttuuri- ja opetusalalla 15 vuotta, ja valmistunut muusikoksi Pop & Jazz Konservatorio Lappiasta ja lauluntekijäksi Ammattiopisto Lappiasta. Nyt Salo palaa Tornioon monen vuoden tauon jälkeen, ja esittää laulujaan soolona (laulu ja koskettimet).

18.00 Music Exporters
Music Exporters on Meri-Lapin Musiikkiopistosta ponnistava hyväntuulinen viiden nuoren bändi, joka esittää tunnettuja pop/rock -kappaleita.

18.30 Duo Heikura & Hägg
Duo esittää tunnelmallista musiikkia suomalaisiin koskettaviin lyriikoihin. Päivi Heikura-Gullsten: laulu, koskettimet ja sävellykset. Jani-Petteri Hägg: kitara, saksofoni, laulu.

19.30 Soy Jo!
Soy Jo! on Mira Sunnarin Ja Mika Mustosen muodostama Duo, joka esittää Argentiinalaista tangoa. Sunnarin syvä, sielukas laulusoundi ja Mustosen taidokas kitarointi tekee tästä esityksestä mieleenpainuvan musiikillisen kokemuksen.

Tanssin pyörteissä Johanna Mattila & Juha Tulkki. Tämä tanssipari heittäytyy tanssilattialle parin Soy Jo:n kappaleen verran.

Faktatiedot

  • Syöhään yhessä! -tapahtuma järjestetään 16.6.2023 Apteekinpuiston alueella.
  • Pöytäpaikat ovat varattavissa kahteen eri kattaukseen 17–18.30 ja 18.45-20.15.
  • Yksi pöytä on kuudelle (6) hengelle. Mikäli porukka on isompi, on tehtävä toinen varaus.
  • Pöytävarauksen jälkeen saatte vahvistuksen paikkavarauksesta sekä pöytänumeron sähköpostiinne viim. kolmea päivää ennen tapahtumaa.
  • Annokset varataan, noudetaan ja maksetaan suoraan ravintolaan. Varaus mielellään viikkoa ennen tapahtumaa.
  • Annos- ja pöytävaraukset ovat sitovia. Erittäin huonon sään sattuessa varatun annoksen voi noutaa kotiin.
  • Tapahtuma on alkoholivapaa, joten alueelle ei ole sallittua tuoda alkoholijuomia.
Sivun alkuun