Syöhään yhessä! -tapahtuma 17.6

Torniossa järjestetään perjantaina 17. päivä kesäkuuta yhdessä ruokailemiseen liittyvä tapahtuma. Tämä puistojuhlaa muistuttava tapahtuma on saanut inspiraationsa illallinen Suomen taivaan alla -konseptista, joka on kerännyt jo muutamien vuosien ajan eteläisen Suomen kaupunkien asukkaita ruokailemaan yhdessä pitkien pöytien äärelle. Tornion oma versio tapahtumasta rakentuu hyvän ruoan ja kulttuuriesitysten ympärille, paikkana kaunis Apteekinpuisto rantamaisemineen. Tapahtuman perusidea on noutoruoan nauttiminen puistoalueella yhdessä jaetun kokemuksen kautta.

Pöytävarauksen voi tehdä tapahtumaan tällä sivulla 30.5-9.6

Tapahtumassa mukana paikallisia ravintoloita

Tapahtumassa on mukana torniolaisia ravintoloita, joista kukin tarjoaa etukäteen varattavissa olevaa noutoruokaa tapahtuman ajan. Ruokatilaukset ovat sitovia, joten jos sää yltyy myrskyisäksi ja tapahtuma joudutaan puistossa perumaan, voit silti nauttia ihanista ruoka-annoksista kotisi lämmössä. Ravintolakohtaiset menut julkaistaan lähempänä tapahtumaa!

Ravintolat voivat ilmoittautua tapahtumaan mukaan tästä linkistä.

Ohjelma

Tilaisuuden juontaa Jukka Lamminen. Tapahtuman ohjelma on kaikille avoin ja paikan päälle voi tulla nauttimaan pelkästä livemusiikista pikniktunnelmissa ilman noutoruokailuakin ja pöytäpaikkavarausta. Tapahtuma on alkoholivapaa, joten alueelle ei ole sallittua tuoda alkoholijuomia. Musiikkiesityksistä vastaavat The Molly, Tuubakimalainen ja Dimitri Keiski sekä Duo Jukka & Julia.

Faktatiedot:
  • Syöhään yhessä! -tapahtuma järjestetään 17.6.2022, Apteekinpuiston alueella.
  • Menu- ja pöytäpaikkoja tulee varattavaksi kahteen eri kattaukseen 17.00-18.30 ja 18.45-20.15
  • Annos- ja pöytävaraukset ovat sitovia. Erittäin huonon kelin sattuessa varatun annoksen voi noutaa kotiin.
  • Yksi pöytä on 6 hengelle. Mikäli teitä on isompi porukka teidän tulee tehdä toinen varaus.
  • Annokset varataan, noudetaan ja maksetaan ravintolaan!
  • Varauksen jälkeen saatte vahvistuksen paikkavarauksesta sekä pöytänumeron sähköpostiinne.

 

Sivun alkuun