Tornion kaupunki haluaa ilahduttaa kaupunkilaisia musiikkilahjoilla! Kulttuurilahja-konsepti on saanut inspiraationsa tv:n Suomi Love-ohjelmasta. Kulttuurilahja on kaupungin tarjoama lauluesitys, joka tuo musiikin suoraan henkilön tai yhteisön luokse. Lahja annetaan hyvin perusteltuun kohteeseen, henkilölle tai yhteisölle; lahjoja on annettavissa rajallinen määrä. Sen saaja voi olla esimerkiksi yksinäinen vanhus, 50-vuotishääpäiväpari tai vaikka tärkeää työtä tekevä työyhteisö. Kulttuurilahja-artistit tulevat esittämään lahjansaajalle yhden kappaleen sovittuun aikaan ja paikkaan Tornio-päivien aikana 7.-15.5.

Kulttuurilahja-artisteina toimivat Jukka ja Julia Lamminen, Jon Sebastian Säkkinen sekä Duo Saana Ylitepsa ja Eemi Vanhala. Lahjatoiveen lähettäjä voi myös toivoa tiettyä musiikkikappaletta tai musiikkityyliä ja artistimme toteuttavat toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Kulttuurilahjan saajia haetaan 23.3-11.4.2022 välisenä aikana. Päätökset lahjojen saajista tekee Tornion kulttuuritoimi.

Osallistu kulttuurilahjan hakuun tästä

Sivun alkuun