Tervetuloa Aineen taidemuseoon!

Aineen taidemuseon tilat sijaitsevat kolmessa eri kerroksessa ja tiloissa liikkumisen apuna on iso hissi, lainattavissa olevat liikkumisen apuvälineet, myös wc-tiloissa on otettu huomioon liikuntarajoitteiset. Kolmesta ulko-ovesta yksi on automatisoitu.

Sisääntuloaula, toimistot ja käsikirjasto ovat kolmikerroksisen rakennuksen toisessa kerroksessa. Alimmassa kerroksessa sijaitsevat auditorio, taidekasvatustila Valo, asiakas-wc, naulakot, verstas, työhuoneita, taidevarastot sekä purkaus- ja lastaustilat. Kolmannessa kerroksessa ovat viisi näyttelysalia, museokauppa ja Café Aine. Aulatilat ja osa kahvilasta toimivat myös näyttelytiloina. Kerroksiin on hissiyhteys. Näyttelytiloissa on penkkejä levähtämistä varten.

Olkaa hyvä ja kääntykää henkilökunnan puoleen, jos tarvitsette apua käyntinne aikana.
Taidemuseolla on lainattavissa pyörätuoli. Taidemuseon yhteydessä on hissi sekä inva-wc, jossa on myös lastenhoitopöytä. Taidemuseolla on lainattavissa lastenrattaat.

Aineen taidemuseon auditoriossa on induktiosilmukka, joka välittää langattomasti äänen kuulolaitteeseen ilman taustahälyä.

Sivun alkuun